Közel 30 év után véget ért Hugh Jackman házassága

2023. szeptember 16.
Áprilisban még boldogan ünnepelte 27. házassági évfordulóját Hugh és Deborra-Lee Jackman, most azonban közölték, közel három évtized után elválnak útjaik.
Deborra-Lee Furness és Hugh Jackman a Velencei Filmesztiválon

27 év házasság után elválik Hollywood egyik kedvenc sztárpárja, Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness. A pár még 1995-ben találkozott először, egy évvel később pedig össze is házasodtak. Hugh Jackman és Deborra-Lee két gyereket nevelnek együtt: a 18 éves Avát és a 23 éves Oscart.

A páros a People magazinnak eljuttatott közleményében úgy fogalmazott, hálásak a közel három évtizedért, amit férjként és feleségként együtt tölthettek, most azonban szétválnak útjaik, és úgy döntöttek „egyéni fejlődésük” érdekében külön folytatják életüket. „A családunk mindig is  legfőbb prioritásunk volt, ez ezután sem fog megváltozni. Hálával, szeretettel és kedvességgel vágunk neki a következő fejezetnek. Hálásak vagyunk a megértésért és a privát szféránk tiszteletben tartásáért ebben az időszakban, amíg a családunk alkalmazkodik a változásokhoz.”

Hugh Jackman az ausztrál Corelli című sorozat forgatásán, kezdő színészként találkozott először az akkor már tapasztalt szakmabelinek számító Deborrával, akivel hamar egymásba szerettek. 1996. április 11-én házasodtak össze és rövidesen az egyik legközkedveltebb sztárpárrá váltak.

Jackman többször is nyilvános tanúbizonyságot tett szerelméről: „Házasnak lenni veled, Deb olyan természetes, mint a lélegzetvétel” – írta 2021-ben, de még idén is szívhez szóló üzenettel köszöntötte párját 27. házassági évfordulójuk alkalmából.

Forrás: People Fotó: Getty Images