Sokkolta a rajongókat Kim Kardashian „összement” orra

2023. december 10.
Sokan úgy látják, Kim Kardashian durván félrenyúlhatott a plasztikai beavatkozásokkal, miután a reality-sztár megmutatta „megváltozott” arcát egy Lakers-meccsen.
Kim Kardashian valójában mindenkit átver a mellbimbós melltartójával

Az valószínűleg senkit nem lep meg, hogy a Kardashian család tagjai nem riadnak vissza a kisebb-nagyobb szépészeti beavatkozásoktól, most azonban sokan úgy vélik, hogy Kim Kardashian túlzásba eshetett a plasztikával. A reality-sztár egy Lakers meccsen tűnt fel a héten, ahová nyolcéves kisfiával, Saint-tel látogatott el. 

Kim Kardashian alapvetően egészen visszafogott megjelenést választott: egy fekete pánt nélküli testhezálló overallt viselt, amit egy statement napszemüveggel és egy laza bőrdzsekivel egészített ki. A rajongók azonban nem is igazán az öltözékét, hanem Kim Kardashian arcát figyelték – sokak szerint ugyanis aggasztóan „összement” az orra.

Egyesek szerint csak az arcok „túltöltése” miatt tűnik kisebbnek az orra, mások arra tippelnek, hogy Kanye West exfelesége megplasztikáztatta az orrát. Akárhogy is van, a legtöbben egyetértenek benne, hogy Kim Kardashiannek nem áll túl jól az arcához képest már túlságosan kicsike orr.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images