Kiakadtak a rajongók: nyers, hámozatlan hagymákat fal Kim Kardashian lánya

2023. november 02.
Egyenesen sokkolta a rajongókat a The Kardashians új részének jelenete, melyben Kim Kardashian lánya, North West nyers, hámozatlan hagymát csemegézget.
Videón, ahogy Kim Kardashiannak beint a saját 9 éves lánya a vörös szőnyegen

A Kardashian klán mindig képes újra és újra meglepni minket, de ezúttal nem Kim vagy Kylie, hanem a kis North West sokkolta az embereket. A családról szóló reality-show legújabb részében ugyanis Kim Kardashian és Kanye West tízéves lánya egyszer csak a legnagyobb természetességgel felkapott egy jó nagy fej nyers, hámozatlan hagymát, majd jóízűen beleharapott.

A jelenetet látva Kim Kardashian gondos édesanyaként azért óvatosan megkérdezte a lányát, hogy vajon lehet-e így hagymát enni, mire North West – már némi héjas hagymával a szájában – megkérdezte édesanyját, hogy kér-e belőle. A Skims alapítója aztán a kamerához fordulva megjegyezte, hogy a gyereke rendszeresen fogyaszt úgy zöldségeket, mintha csak érett gyümölcsök volnának.

A hagymaevős jelenethez még hozzátartozott, hogy North West némi hagymaszagú leheletet küldött anyukája arcába, aki ettől könnyezve és fintorogva lamentált még kicsit azon, hogy mennyire durva a hagymás lehelet és hogy vajon lánya miért nem könnyezik a csemegézéstől. Arra soha nem kapunk magyarázatot, hogy a hagyma miért nincs legalább megpucolva.

Azt nem tudni, mennyire gyakori az ilyesmi a Kardashian házban, és valószínűleg a fiatal North West emésztőrendszere még meg-megküzd az efféle kihívásokkal, mi azért senkinek nem ajánljuk, hogy ezt otthon is kipróbálja.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images