Kim Kardashian extrém vakító karácsonyi dekorációját nem lehet napszemüveg nélkül nézni

2023. november 28.
A celeb a hétvégén megmutatta Instagram-követőinek a karácsonyi csodaországot, amit a 60 millió dolláros villájába varázsolt.
Kim Kardashian extrém vakító karácsonyi dekorációját nem lehet napszemüveg nélkül nézni

Talán kijelenthetjük, hogy Kim Kardashian imádja a karácsonyt, idén legalábbis sikerült egy kicsit extrém megvilágításba helyeznie az ünnepet. A milliárdos az Instagramján mutatta meg, hogy miközben arra várt, hogy kinyíljon a biztonsági kapu, a villája előtt álló fákon már ragyogtak a karácsonyi fények ezrei, méghozzá tetőtől talpig.

@nickikardashian Queen #KimKardashian‘s #Christmas ♬ Originalton - Kim Kardashian

A hétvégén terjedni kezdett a TikTokon egy másik videó is, ami a celeb ünnepi dekorációjáról készült. „Napszemüvegre van szükség Kim házában” – jegyezte meg egy kommentelő, egy másik pedig azzal viccelődött, hogy Kim házát még az űrből is látni lehet.

A reality-sztár szeret kitenni magáért, ha díszítésről van szó. Októberben például egy kísérteties koponyatematikájú halloweeni összeállítást készített az udvarára, méghozzá rengeteg csontvázzal – ráadásul a csontos kezeket a legközelebbi családtagjainak és barátainak kezeiről mintázták.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images