5 alkalom, amikor Katalin hercegné nyilvánosan felöntött a garatra

2023. december 19.
Berúgni vagy lerészegedni természetesen nem szokott, de egy pohárka bort, vagy néhány korty koktélt azért még a leendő királyné is megengedhet magának.
Katalin walesi hercegné alkoholt iszik

Korábbi csoporttársai elmondása szerint Katalin walesi hercegné sosem volt az a nagy partiarc. Még az egyetemi évek alatt sem szeretett lerészegedni és megállás nélkül bulizni. Valószínűleg nem is nagyon bánja, hogy hercegnéként ma már kifejezetten oda kell figyelnie, hogy mikor, miből és mennyit iszik.

És bár egy királyi családtag nem engedheti meg magának, hogy nyilvánosan lerészegedjen, teljesen azért nekik sem kell lemondani az alkoholról. Vannak bizonyos események, ahol kifejezetten elvárás, hogy a királyi család tagjai koccintsanak a résztvevőkkel – ezeken az alkalmakon pedig Katalin is nyugodt szívvel poharat ragadhat.

 

1. Katalin walesi hercegné Új-Zélandon borozgatott

2014-ben Vilmos herceg, Katalin hercegné és a kis György herceg egy háromhetes útra indult

2014-ben Vilmos herceg, Katalin hercegné és a kis György herceg egy háromhetes útra indult

2014-ben Vilmos herceg, Katalin hercegné és a kis György herceg egy háromhetes útra indult Ausztráliába és Új-Zélandra, az egyik állomásuk pedig pont egy Amisfieldben található pincészet volt. Vilmos és Katalin természetesen nem hagyhatták ki a kóstolót, az viszont jól látható, hogy a hercegi pár tényleg csak néhány kortyot ivott.

2. Katalin walesi hercegné a sört sem veti meg

Katalin walesi hercegné a sört sem veti meg

Katalin walesi hercegné a sört sem veti meg

Németországban mi mással is ünnepelhetnének, mint hamisítatlan német sörrel! Ez a fotó 2017-ben készült egy Heidelbergben rendezett evezős verseny után, amikor is a hercegi pár a győztesek örömére koccintott egyet.

3. Katalin walesi hercegné sherryt ivott

Katalin walesi hercegné éppen egy pohárka sherryt kortyol

Katalin walesi hercegné éppen egy pohárka sherryt kortyol

Itt Katalin walesi hercegné éppen egy pohárka sherryt kortyol Szent Patrik napja alkalmából 2012-ben. Vilmos és Katalin egy aldershoti laktanyát látogatott meg az ünnepen.

4. Katalin walesi hercegné koktélozgatott

Katalin walesi hercegné koktélozgat

Katalin walesi hercegné koktélozgat

Ezt a koktélt mi is szívesen megkóstoltuk volna! 2012-ben Katalin Liverpoolban látogatott meg egy jótékonysági szervezet és az egyik helyi bárban a mixerek elkészítettek egy különleges, kifejezetten Katalinnak szánt koktélt, ami a Duchess, tehát a hercegné nevet kapta.

5. Katalin walesi hercegné a whiskyspohár fenekére nézett

atalin és Vilmos egy pohár whisky-vel ünnepeltek

Katalin és Vilmos egy pohár whiskyvel ünnepeltek

2021-ben Katalin és Vilmos egy pohár whiskyvel ünnepelték meg a Orbital Marine Power által tervezett árapály-turbina átadását.

Fotó: Getty Images