Katalin hercegné szokatlanul vagány szettje hihetetlenül dögös

2023. november 03.
Katalin hercegné ezúttal nem elegáns blézerben és csinos ceruzaszoknyában jelent meg, de még a magas sarkút is vagány bakancsra cserélte! És mi imádjuk rajta ezt az új stílust.
Katalin hercegné Zara szettjét akár te is viselhetnéd

Katalin hercegnét legtöbbször – a protokollnak megfelelően – elegáns szettekben látjuk. Szereti a csinos, klasszikus blézereket, az elegáns ruhákat, a nőies öltönynadrágokat és persze az időtlen magas sarkú cipőket is. Bár nem mindig a luxus divatházak kínálatából válogat, hiszen láthattuk olcsó Zara ruhákban is, azért mindig gondosan megtervezi az outfitjeit, úgy, hogy a végeredmény nőies és visszafogott legyen.

Most azonban egészen szokatlan szettben jelent meg legújabb skóciai látogatásán! Katalin hercegné a helyszínre és az esős időre való tekintettel egy menő, rövid, kockás Burberry kabátot választott, amit alul bővülő farmerrel és platform talpú csizmával kombinált. A menő szett még azt is lehetővé tette a hercegné számára, hogy biciklire pattanjon férjével, Vilmos herceggel, aki szintén farmerban és egy khaki kabátban érkezett a látogatásra.

 

Katalin hercegné egyébként nemcsak különleges szettjével, de pazarul beszárított, oldalfrufrus hajával is felhívta magára a figyelmet, ami szintén csodásan áll neki!

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images