Katalin hercegné úgy ragyog a karácsonyfa mellett, akár egy valódi angyal

2023. november 20.
Legújabb fotóján Katalin hercegné már karácsonyi pompában ragyog. A képpel egy fontos eseményt is bejelentett.
Ezeket a szigorú szabályokat kellett Katalin hercegnének követnie szülés közben

Katalin hercegné idén harmadik alkalommal fogja megrendezni a Royal Carols: Together at Christmas című karácsonyi koncertet. A nagy hírt a Vilmossal közös hivatalos Instagram-oldalukon jelentették be, egy csodás karácsonyi kép kíséretében. 

Katalin immár hagyományos ünnepi rendezvényén a királyi család tagjai is részt fognak venni – a tavalyi évhez hasonlóan valószínűleg jelen lesz a király és a királyné, valamint a hercegné férje, Vilmos és két legidősebb gyermeke, György herceg és Sarolta hercegnő. Az előadók között olyan nevek kaptak idén helyet, mint Beverley Knight és Adam Lambert énekesek, Jacob Collier multiinstrumentalista, Freya Ridings előadóművész és James Bay énekes-dalszerző. A jótékonysági koncertet 2021-ben szervezte meg először a hercegné, hogy a bevételével segítse a frontvonalban dolgozó egészségügyi dolgozók és önkénteseket a koronavírus-járvány idején. 

A hírt bejelentő fotón a hercegné éppen a karácsonyfát díszíti, aminek fényeitől ő maga is úgy ragyog, mintha csak egy angyal lenne. A képen azt a Fair Isle Jumper from Holland Cooper márkájú pulóvert viseli, amelyben először tavaly láthattuk, amikor a CBeebies műsorában olvasott fel egy esti mesét a gyerekeknek.

Fotó: Getty Images