Mintha egy Disney-meséből lépett volna elő – Ismerd meg a jóképű svéd királyi herceget

2023. december 26.
Érthetetlen, miért foglalkozik az egész világ Vilmos herceggel és Harryvel, amikor a svédeknek van egy ilyen jóképű Disney-hercegük.
Ismerd meg Károly Fülöp svéd királyi herceget

Van, aki szerint pont úgy néz ki, mintha csak egy Disney-meséből kelt volna életre, míg mások Henry Cavillt és Jamie Dornant látják benne.  És, hogy kinek van igaza? Leginkább mindenkinek. Károly Fülöp svéd királyi herceg tényleg megszólalásig hasonlít Henry Cavillre, és Jamie Dornanre, miközben pont olyan tökéletesen néz ki, mint egy mesebeli herceg a fehér lovon.

@mrlhigh Prince Carl Philip of Sweden 🔹#princecarlphilip #sweden #prince #foryou #princeofsweden #swedishroyalfamily #swedish #swedishroyals ♬ sonido original - mrlhigh

Mit lehet tudni Károly Fülöp svéd királyi hercegről?

Károly Fülöp svéd királyi herceg – teljes nevén Carl Philip Edmund Bertil – 1979-ben született. Az apja XVI. Károly Gusztáv király, az édesanyja Szilvia királyné. Károly Fülöpnek két testvére van és jelenleg a negyedik helyen áll a svéd trónöröklési sorban. A herceg haditengerészeti kiképzést kapott, 2004-ben fregatthadnagy lett, mellette elvégzett egy grafikai és egy mezőgazdasági képzést is. Érdekesség, hogy Károly Fülöp, csakúgy, mint az édesapja és a nővére, Viktória koronahercegnő, diszlexiával él.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Swedish royal family (@swedish_royal_family) által megosztott bejegyzés

 

Károly Fülöp svéd királyi herceg szíve már foglalt

Károly Fülöp svéd királyi herceg 2015 óta él boldog házasságba

Károly Fülöp svéd királyi herceg 2015 óta él boldog házasságban

A herceg 2015 óta él boldog házasságban, mellette pedig háromszoros édesapa. Annak idején hatalmas botrányt keltett az országban, amikor 2014-ben bejelentette, hogy eljegyezte Sofia Hellqvist, akit korábban glamour modellként és egy valóságshow szereplőjeként ismertek meg a svédek. Az emberek szkeptikusak voltak a leendő hercegnével kapcsolatban, de mára Sofia bebizonyította, hogy nem is találhatott volna Károly Fülöp tökéletesebb hercegnét nála.

A páros 2015. június 13-án házasodott össze, és az esküvő után XVI. Károly Gusztáv svéd király hercegnői rangra emelte a menyasszonyt. A hercegi párnak három fia született: Alexander 2016-ban, Gabriel 2017-ben és Julian 2021-ben.

Fotó: Getty Images