Harry és Meghan akkora sztárok lettek, hogy már nincs szükségük a királyi családra

2023. szeptember 25.
Nagyon úgy tűnik, hogy Harryt és Meghant végre hajlandó befogadni a hollywoodi elit, így már nem lesz szükségük a királyi család biztosította előnyökre.
Harry és Meghan akkora sztárok lettek, hogy már nincs szükségük a királyi családra

Sussex hercege és hercegnéje pénteken egy sztárokkal teletűzdelt jótékonysági rendezvényen vett részt, ami úgy tűnik, megszilárdította celebstátuszukat Hollywoodban. Az eseményen olyan hírességek voltak jelen, mint Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, a házigazda pedig Kevin Costner volt. Clive Irving királyi szakértő az események tükrében úgy látja, hogy a hercegi pár végleg lemondott a királyi létről, és mostanra százszázalékosan arra törekednek, hogy megpróbáljanak hírességként érvényesülni. „Harry és Meghan hírneve korábban a királyi családhoz való kapcsolódásukon alapult, de mostanra már saját jogon is hírességek lettek. Nincs szükségük rá többé, hogy a királyi státuszukkal kereskedjenek. Ez már nem az életük része” – nyilatkozta Irving az Express US-nek, majd kitért arra, hogy véleménye szerint a jövőben Meghan nem fog részt venni királyi eseményeken,  nehogy azzal vádolják meg, hogy kínos helyzetbe akarja hozni a királyt.

A pénteki rendezvényen, amelyet Kevin Costner 26 millió dolláros, Santa Barbarában található pólópályáján tartottak, a hercegi pár a színpadra is felment, majd elvegyült a résztvevők között, miközben óriási mosollyal az arcukon ragyogtak. Katy Perry édesanyja és édesapja állítólag még egy közös fotót is készített a királyi párral.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images