Cher gondnokság alá helyeztetné drogfüggő fiát

2023. december 28.
Úgy tűnik, az énekesnő nem bízik fiában, Elijah-ban azzal kapcsolatban, hogy képes megalapozott pénzügyi döntéseket hozni.
Cher gondnokság alá helyeztetné drogfüggő fiát

Cher szerdán gondnokságot kért 47 éves fiának, hogy ellenőrizni tudja pénzügyeit. Az énekesnő a dokumentumokban azt állítja, hogy 47 éves fia „súlyos mentális egészségi és kábítószer-problémái miatt lényegében nem tudja kezelni saját pénzügyi erőforrásait”.

A dokumentumok szerint Elijah rendszeres kifizetésekre jogosult néhai apja, a legendás zenész, Gregg Allman hagyatékából, de a sztár attól tart, hogy a pénzt azonnal kábítószerekre, nem pedig az alapvető szükségleteire fordítaná.

A 77 éves énekesnő azzal érvel, hogy Elijah édesanyjaként ő a legmegfelelőbb személy arra, hogy fia gondnoka legyen, és azt is megjegyzi, hogy Elijah két testvére is őt jelölte ki a szerep betöltésére.

Emellett úgy látja, Elijah felesége, Marieangela King szerinte aláássa fia azon próbálkozásait, hogy megkapja a számára szükséges mentális egészségügyi és szerhasználati segítséget. Marieangela azzal vádolta Chert, hogy tavaly elrabolta Elijah-t, hogy rehabilitációra kényszerítse, amit az énekesnő egyértelműen cáfolt.

A bíróság 2024. március 6-ra tűzte ki a tárgyalás időpontját, hogy eldöntsék, a sztár gondnoksága alá helyezik-e a fiát.

Forrás: TMZ, Fotó: Getty Images