Különleges fotót osztott meg Matthew McConaughey fia születésnapján

2023. december 30.
A színész, Matthew McConaughey ismét ünnepelt. Ezúttal legkisebb gyerekük, Livingston születésnapját. A nagy nap alkalmából egy ritka közös fotót osztott meg 11 éves fiával.
matthew-mcconaughey-agent-elvis

Az 54 éves Oscar-díjas Matthew McConaughey az Instagramon egy ritka fotóval köszöntötte kisfiát, Livingstont a 11. születésnapja alkalmából.

A meghitt apa-fia fotón Livingston apukája ölében ül és mosolyog. A kép alá a színész azt írta: „Köszönjük, hogy ennyi mosolyt csalsz az arcunkra.”

Matthew McConaughey és felesége, Camila 2006-ban találkoztak egy Los Angeles-i bárban, azóta alkotnak egy párt. Fiuk, Levi 2008-ban született, lányuk, Vida 2010-ben, végül 2011 karácsonyán jegyezték el egymást, rá egy évre pedig össze is házasodtak. 2012-ben született meg harmadik gyerekük, Livingston. 

A színész nagyobbik fia, Levi, akinek nemrég engedték csak meg a születésnapja alkalmából, hogy a social platformokon megjelenjen, szintén édes közös képet posztolt a család legkisebb tagjával a jeles nap alkalmából.

A színész, Matthew McConaughey és Alves nagyon fontosnak tartják, hogy a gyereknevelés terén tartsák magukat az elveikhez, ahogy azt is, hogy a gyerekeik minél később kerüljenek reflektorfénybe.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images