Rúzsa Magdi kisfia az óceánpartra is magával vitte kedvenc fakanalát

2024. január 09.
Rúzsa Magdi és ikrei a Kanári-szigetekig menekültek a hideg elől. Az énekesnő tündéri családi fotókat osztott meg az óceánpartról és egy bizonyos fakanálról.
Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi bár csak ritkán oszt meg képeket a gyerekeiről, nemrég újra kivételt tett, és Teneriféről jelentkezett be. Családjával maguk mögött hagyták az otthoni hideg időjárást, és az azzal járó fárasztó öltöztetéseket és vetkőztetéseket. Szülőtársai bár pontosan tudják, mennyire nehezített terep egy gyerek téli ruháztatása, a sok réteg ruha feladása és levétele, azt csak kevesen tudják átérezni, mit jelent mindez akkor, ha az embernek hármas ikrei vannak. Posztjában az énekesnő hangot is ad ennek, kis időre most nem kell ezzel a kérdéssel foglalkozniuk, Tenerifén ugyanis kellemes az idő, húsz fok körül alakul a hőmérséklet, ami mellett a laza öltözet bőven elég. 

A fotókról pontosan átjön, az énekesnő ikrei, Lujza, Keve és Zalán nagyon élvezik az óceánpartot, ahova egyik kisfia még a kedvenc fakanalát is magával vitte. „És Zaki fakanala, azaz TÁTÁ!!! Eljutott Tenerifére is” – írja Magdi, akinek posztjai között a szemfülesek a fakanalat korábban már kiszúrhatták. A főzés, ahogy az a posztokból is kiderül, az ikrek egyik kedvenc elfoglaltsága, láthattuk már őket főzés közben, és szakácskönyvvel is. 

Tenerife a huszadik század második felében lett a turisták egyik kedvenc célállomása, a spanyol szigetről ugyanis úgy tartják, hogy az örök tavasz hazája, aminek lenyűgöző kettősségét hatalmas, sötét hegyei és homokos partszakaszai adják. Évente mintegy ötmillió ember látogat el ide. 

Forrás: Instagram Fotó: Marie Claire archívum