Katalin hercegné sokkal lazább, mint azt valaha gondoltad volna

2024. január 10.
Kutyát ölelget, csúszdázik, vagy épp gyerekekkel kuncog – a következőkben olyan videókat mutatunk róla, amiktől le fog esni az állad.
Katalin walesi hercegné laza pillanatai

Katalin walesi hercegnét senkinek nem kell bemutatni – mióta 2011-ben beházasodott a brit királyi családba, a fél világ követi minden mozdulatát. A hercegné persze tudja ezt jól, és kifejezetten odafigyel rá, hogy minden fontos eseményen a lehető legtökéletesebben nézzen ki, és a titulusához méltóan viselkedjen. A komoly, megfontolt és elegáns külső mögött azonban ő is csak egy ember. Ha éppen nincs a középpontban, szeret ugyanolyan felszabadultan és lazán viselkedni, mint mindenki más.

Hogy ezt bebizonyítsuk, a következő videókkal megmutatjuk a hercegné ritkán látott vicces és laza oldalát!

Katalin walesi hercegné, amint kipróbált egy csúszdát

@royalfancams

The Duchess of Cambridge living her best life in Denmark today is EVERYTHING 😂😭👑 #KateMiddleton #DuchessOfCambridge #ChildrensPrincess #HRH #Royal

♬ original sound – PrinceAndPrincessOfWales👑

Katalin két éve Dániában járt, ahol egy olyan központba látogatott el, ahol gyerekek mentális egészségével foglalkoznak. Az épületben volt egy hatalmas csúszda is, ami mellett egyszerűen nem mehetett csak úgy el a walesi hercegné… Igen, jól látod, Katalin fogta magát és az elegáns nadrágkosztümjében végigszáguldott a csúszdán!

Katalin walesi hercegné gyerekeket ölelgetett

@royalfancams

This little girl is too cute 🥺 #katemiddleton #britishroyalfamily #duchessofcambridge #fyp #charity #royals #royalty

♬ original sound – PrinceAndPrincessOfWales👑

Ez a felvétel még 2013 karácsonyán készült, amikor is a walesi hercegné egy gyermek hospice-központba látogatott el. Minden mozdulatán látszik, milyen nagyon szereti a gyerekeket, akiket – mit sem törődve az etikettel – gondolkodás nélkül megölelt, és még le is pacsizott az egyik kislánnyal.

Katalin walesi hercegné belevetette magát a játékba

@royalfancams

Sporty Kate ✨👑 #DuchessOfCambridge #KateMiddleton #QueenKate #Duchess #QueenKate #ChildrensPrincess #SportyKate #WilliamAndKate #HRH #RoyalFamily #UK

♬ Toxic – Britney Spears

Krikettezik, pingpongozik, vagy ha kell focizik – a sportról van szó, Katalin nagyon önfeledten bele tudja vetni magát a játékba.

Katalin walesi hercegné nem bírta abbahagyni a nevetést

@royalfancams

She can’t stop laughing when the lady says she needs to touch her bum to lift her 😂😅🏉 #DuchessOfCambridge #KateMiddleton #HRH #Duchess #Rugby #fyp

♬ original sound – PrinceAndPrincessOfWales👑

Itt pedig konkrétan alig bírja abbahagyni a nevetést… A hercegné egy rögbipályára látogatott el, ahol valamiféle emelést próbáltak a jelenlévőkkel megcsinálni – ám ehhez az egyik résztvevőnek meg kellett fognia Katalin fenekét.

Katalin walesi hercegné, amint egy kutyust ölelgetett

@royalfancams

“You match my coat” 😂🥺👑 #DuchessOfCambridge #WilliamAndKate #KateMiddleton #Duchess #HRH #QueenConsort #PrincessKate #RoyalFamily #Dog #Puppy #fyp

♬ original sound – PrinceAndPrincessOfWales👑

Vilmos és Katalin is imádja az állatokat, a hercegné még attól sem riadt vissza, hogy ezt a cukit kutyát felvegye és összeszőrözze vele a kabátját.

Katalin walesi hercegné énekelt és táncikált

@royalfancams

Our Princess singing and dancing along 🥺❤️👑 #KateMiddleton #DuchessOfCambridge #HRH #WilliamAndKate #QueenConsort #ChildrensPrincess #Duchess #fyp

♬ original sound – PrinceAndPrincessOfWales👑

Katalin itt éppen a Place2Be elnevezésű, gyermekek mentális egészségével foglalkozó jótékonysági szervezet egyik eseményén volt, ahol ő maga is bekapcsolódott (vagy legalábbis próbált) a gyerekek által előadott dalba és táncba.

Fotó: Getty Images