Sztárpárok, akik 2023-ban találtak egymásra

2023. december 29.
Idén is voltak meglepetések: több olyan celebpár bukott le a nyilvánosság előtt, akikről sosem gondoltuk volna, hogy valaha együtt lesznek.
Timothée Chalamet és Kylie Jenner

Taylor Swift és Travis Kelce

Taylor Swift és új párja

Taylor Swift és új párja

Szeptember elején kezdett el terjedni a hír, miszerint szakítása után újra boldog az énekesnő. Akkoriban még csak pletykálták, hogy az NFL-sztár Travis Kelce-szel randizik, ám nem sokkal később nyilvánosan is mutatkoztak együtt. Az énekesnőt azóta már látták az amerikaifutball-sztár meccsén is, ráadásul a párja édesanyjával szurkolt a stadionban.

Bradley Cooper és Gigi Hadid

A Daily Mail osztotta meg az első fotókat a színész és a szupermodell egyik New York-i randijáról, amelyek aztán vírusként terjedtek a neten. Gigi Hadid két évvel ezelőtt szakított gyermeke édesapjával, Zayn Malikkal, míg Cooper már több mint négy éve szingli – előző párja a szintén modell Irina Shayk volt. Úgy látszik, mára mindketten továbbléptek, és bár hivatalosan nem mondták ki, hogy együtt vannak, egyre több közös fotót látni róluk.

Kylie Jenner és Timothée Chalamet

Kylie Jenner és Timothée Chalamet egy tenisz meccsen

Kylie Jenner és Timothée Chalamet egy teniszmeccsen

Év elején még csak találgatták, hogy mi lehet Kylie és Timothée között, ám tavasz végére már biztossá vált, hogy egy pár alkotnak. Azóta természetesen több közös kép is napvilágot látott róluk, noha pár hónappal a kapcsolatuk előtt mindketten úgy nyilatkoztak, hogy nem szeretnének semmi komolyat.

Bill Gates és Paula Hurd

Két és fél évvel ezelőtt meglepte a világot a hír: válik a világ egyik leggazdagabb embere. Bill Gates két évig gyászolta a házasságát, csak ezután kezdett újra randizni, méghozzá nem is akárkivel. Mint kiderült, Paula Hurdról volt szó, aki az Oracle egykori vezérigazgatójának, Mark Hurdnak az özvegye. A kapcsolatuk azóta elmélyült, bár a magánéletüket szeretnék megtartani maguknak, így nem nyilatkoztak róla.

Madonna és Josh Popper

Márciusban vált nyilvánossá, hogy a 65 éves Madonna egy 29 esztendős ökölvívóval randizik. Az énekesnőtől eddig sem állt távol a nagy korkülönbség és úgy tűnik, új párjával is nagyon jól megvan. Igaz, kapcsolatukról azóta sem beszéltek, több videó és fotó bizonyítja, hogy a mai napig együtt vannak.

Fotó: Getty Images