Videón, ahogy Rúzsa Magdi kislánya önfeledten pancsol az óceán hullámaiban

2024. január 14.
Rúzsa Magdi és ikrei a Kanári-szigetekre menekültek a hideg elől. Az énekesnő tündéri videót osztott meg a kislányáról, Lujziról.
Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi nemrég Teneriféről jelentkezett be, családjával ugyanis maguk mögött hagyták az itthoni hideg időjárást. Az énekesnő néhány napja már megosztott néhány kedves fotót a gyerekekről, amint élvezik az óceánpartot, ezúttal pedig egy videót tett közzé az Instagram-oldalán.

A felvételen Magdi és a kislánya, Lujzi látható, amint a habokban pancsolnak. Lujzi nagyon élvezi a hűs óceán vízét, és ahogy a kommentelők is megjegyezték, látszólag egyáltalán nem fél a hullámoktól. 

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Rúzsa Magdi hármas ikrei, Lujza, Keve és Zalán egy elképesztően különleges ajándékot találtak a karácsonyfa alatt. A kicsik – és híres anyukájuk – Matthew McConaughey gyerekeknek szóló képeskönyvét, a Just Because című kötetet kapták ajándékba, de nem akármilyen példányt! Rúzsa Magdi büszkén mutatta meg Instagram-oldalán a színész által kifejezetten a gyerekeknek dedikált, egyedi példányt.

Fotó: Pura Poesia