Zöld manónak öltözött rejtélyes sztár borzolta a kedélyeket az Emmy-gálán

2024. január 16.
Egyértelműen ellopta a show-t a híresség, aki Zöld manónak öltözve vonult az Emmy-gála vörös szőnyegén, és akiről sokáig senki sem tudta, ki lehet.

Első ránézésre azt is gondolhatnánk, hogy csak egy mesteri troll próbálta megzavarni a 2024-es Emmy-gálát, pedig valójában egy meghívott vendég választott ennyire „különös” öltözéket a vörös szőnyegre. Az egész eseményt lázban tartotta a rejtélyes sztár, aki extrém külsejével azonnal minden tekintetet magára vonzott. A híresség profi szörnymaszkban, teljesen zöld testtel és egy pazar zöld estélyi ruhában vonult a sztárvilág rangos eseményén.

Ezen az oldalon még több fotót megnézhetünk a félelmetesen profi jelmezről.

Persze hamar kiderült, hogy valójában a RuPaul’s Drag Race című reality egyik sztárjáról, Princess Poppyról van szó, aki zöld ruhájával nemcsak a Pókember Zöld manóját idézte meg, de a Szörny Rt. és Tom Cruise 1985-ös Legenda című filmje előtt is fejet hajtott.

Az Emmy-gálán egyébként a RuPaul többi sztárja is izgalmas, extravagáns ruhadarabokat viselt, de azért senki sem volt olyan merész, mint Princess Poppy.

Forrás: People Fotó: Getty Images