Aubrey Plaza bizarr Emmy-ruhája teljesen felbolygatta a netet

2024. január 16.
Néhányan egyszerűen nem tudják hova tenni Aubrey Plaza különös estélyijét, mások meg vannak róla győződve, hogy a színésznő óriási sárga cetlinek öltözött.

A Fehér Lótusz színésznője általában kifejezetten klasszikus, letisztult, mégis nőies darabokban lép a vörös szőnyegre, a tegnap megrendezett 2024-es Emmy-gálára azonban valamivel extravagánsabb estélyit választott Aubrey Plaza. A színésznő egy margarinszínű, hosszú Loewe ruhát viselt, mely egy egyszerű, egyenes szabású szoknyarészből és egy különleges, panellel megoldott felsőből állt. 

Az izgalmas kialakítású felsőrész nemcsak az Emmy-gálán vonzotta a tekinteteket, de az interneten is azonnal felkapták – szinte már a gála ideje alatt mém lett belőle. A legtöbben ugyanis úgy vélik, Aubrey Plaza ruhája leginkább úgy fest, mintha a sztár egy óriási sárga post-itnek öltözött volna – épp ezért rengetegen el is kezdtek különböző üzeneteket firkantani a Loewe-ruha felsőjére.

 

Bár Aubrey Plaza szokatlan darabja egyértelműen megmozgatta a netezőket, sokan nem viccesnek, hanem inkább csak csúnyának látják az estélyit. Annyi biztos, hogy tetszik vagy sem, Plaza választása valószínűleg a filmes gála legemlékezetesebb szettje marad.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images