Katalin lábadozása alatt Vilmos herceg ismét bebizonyította, milyen odaadó férj és édesapa

2024. január 18.
Vilmos herceg ismét bebizonyította, hogy nem is lehetne jobb férj és édesapa. A walesi herceg ugyanis visszalép minden hivatalos feladatától, amíg Katalin teljesen fel nem épült a műtétből.
Vilmos teljes vállszélességgel támogatja Katalint a felépülésében

Ahogyan azt korábban megírtuk, Katalin hercegnén egy előre tervezett műtétet hajtottak végre a tegnapi napon. A Kensington-palota közleménye szerint a walesi hercegné hasi műtéten esett át egy londoni magánkórházban. Ugyan pontos részleteket nem közöltek, az információk szerint a beavatkozás jól sikerült, de ennek ellenére akár három hónapig is eltarthat a lábadozása. Ez idő alatt nem is lehetne jobb kezekben, hiszen férje mindent megtesz azért, hogy elősegítse mielőbbi gyógyulását. Vilmos herceg ugyanis visszalép minden hivatalos feladatától, hogy teljes vállszélességgel támogassa Katalint és gondoskodjon gyermekeikről. A herceg ismét bebizonyította, hogy ő a tökéletes férj és édesapa. 

Ingrid Seward királyi író azt mondta: „Vilmos mindig is zseniálisan bánt a gyerekekkel, egészen attól a pillanattól kezdve, hogy 2013-ban bevallotta: már kicserélte György herceg pelenkáját, amikor elment, hogy elhozza feleségét és gyermekét a St Mary’s kórházból” – majd hozzátette, miszerint nem véletlenül „dacol” azokkal a nőkkel, akik nem értenek egyet, hogy Vilmos a férjek mintaképe lenne. Azt mondta, hogy a herceg lehet, nincs mindig a közelben, viszont az kétségtelen, hogy különösen ebben a helyzetben a legideálisabb és gondoskodóbb férj. 

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images