Katalin és Vilmos ezzel a titkos módszerrel kommunikálnak egymással nyilvános helyeken

2024. január 16.
Képzeljük csak el: nyilvános helyen vagyunk és nagyon szeretnénk mondani valamit a párunknak, de nem tehetjük meg, mert a világ minden mozdulatunkat elemzi a szájról olvasókat és a testbeszéd-szakértőket is beleértve. Semmi magánélet, mégis ebből áll a walesi herceg és hercegné minden napja, amikor kiteszik otthonról a lábukat.
Katalin és Vilmos ezzel a titkos módszerrel kommunikálnak egymással nyilvános helyeken

Vilmos és Katalin több mint 20 éve vannak együtt, és már kapcsolatuk kezdetétől fogva rájuk vetült a reflektorfény, így természetesen muszáj volt megoldást találniuk a problémára. A The Mirror brit napilap arról számolt be, hogy a trónörökös pár kifejlesztett egy titkos módszert az egymással való kommunikációra, amit akkor vetnek be, amikor hivatalos, nyilvános eseményeken vesznek részt és minden szem rájuk szegeződik.

Sarren Stanto testbeszédszakértő azt nyilatkozta a portálnak, hogy Vilmos és Katalin már régóta egy közös módszert alkalmaznak arra, hogy növekedjen az önbizalmuk. Bár a hercegné mára igen magabiztosan teljesíti királyi kötelezettségeit, nem volt ez mindig így. Kezdetben sokat játszott a hajával zavarában és Vilmos támogatására volt szüksége.

Santo szerint a hercegi pár úgy javított ezen a problémán, hogy a másik szemébe nézve próbálják felvenni a kapcsolatot egymással. A szakértő azt is megjegyzi, hogy Katalin hercegné mindig tartja a szemkontaktust azzal, akivel beszél, és a karját is ritkán teszi már keresztbe, ami azt jelenti, hogy magabiztosan veszi a nyilvános szerepléssel járó akadályokat.

Forrás: Marie Claire US, Fotó: Getty Images