Kiszivárgott fotók Palvin Barbi esküvőjéről: tündérszép volt a modell

2023. július 18.
Múlt hétvégén egy Budapest környéki településen kelt egybe Palvin Barbi és Dylan Sprouse, most pedig végre néhány fotót is láthatunk a páros nagy napjáról.
Palvin Barbi és Dylan Sprouse

Ahogyan mi is megírtuk, múlt hétvégén, titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent Palvin Barbi és Dylan Sprouse. Később az is kiderült, hogy az esküvőt Magyarországon, Barbi szüleinek ceglédberceli birtokán tartották, ahol az egyik helyi lakosnak sikerült is egy távoli lesifotót lőnie a menyasszonyi ruhában vonuló modellről. A sztárpár barátai és rokonai már péntektől kezdve osztottak meg medencézős Instagram-sztorikat, amelyekből az is kiderült, hogy pálinkával és tepertővel kínálták a külföldi vendégeket medencézés közben.

Most végre megérkeztek az első – kiszivárgott – fotók is, ahol bepillanthatunk néhány egészen intim pillanatba Palvin Barbi nagy napjából. Az Instagramon megosztott fotókon láthatjuk, ahogy Palvin Barbi szerelme oldalán vonul, feltehetőleg már a ceremónia után, és lelkesen integet vendégeinek, és még a fotózáshoz pózoló friss menyasszonyról is készült kép.

Az egyszerű szabású, elegáns esküvői ruha csodálatosan állt Barbinak, akit leginkább mégis a képeken is átszüremlő boldogsága varázsolt ragyogó, csodaszép menyasszonnyá.

Fotó: Getty Images