Taylor Swift és Travis Kelce szenvedélyes csókjáról beszél most az egész világ

2024. január 29.
Az amerikai focista Travis Kelce még örömkönnyeket is hullatott, mikor Taylor Swift a nyakába ugrott a csapata vasárnapi győzelme után.
Taylor Swift Travis Kelce szenvedélyes csók

Tavaly szeptemberben keltek szárnyra a hírek először Taylor Swiftről, és új szerelméről, az amerikai focista Travis Kelce-ről. A sztárpár az elmúlt hónapokban egyre több időt töltött együtt, és akkora a boldogság kettejük között, hogy a bennfentesek szerint hamarosan eljegyzésre is számítani lehet.

A páros legutóbb tegnap este került a figyelem középpontjába Travis Kelce csapatának, a Kansas City Chiefsnek a legutóbbi meccsén. A lelátón természetesen Taylor Swift is ott szurkolt, és miután Kelce csapata 17-10-re legyőzte a Baltimore Ravens csapatát, az énekesnő nem bírta türtőztetni magát. Swift a szerelme nyakába ugrott, és szenvedélyes csókkal köszöntötte a bajnokot. 

Taylor Swift Travis Kelce nyakába ugrott és szenvedélyes csókkal köszöntötte

Taylor Swift Travis Kelce nyakába ugrott és szenvedélyes csókkal köszöntötte

A 34 éves sportoló láthatóan elérzékenyült, miközben az énekesnő átkarolta, és olyan szenvedélyesen csókolta, mintha senki nem lenne körülöttük. A kamerák még azt is felvették, ahogy Kelce örömkönnyeket hullatva a győzelmükre célozva többször is megkérdezte barátnőjét: „Mit szólsz hozzá?”

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Peyton Mack (@glorifiedgossipgirl) által megosztott bejegyzés

Fotó: Getty Images