Taylor Swift meghatározó sneaker influencerré vált – Ez a legújabb kedvence

2024. január 28.
Taylor Swift ismét a sportos stílus királynője, aki megmutatja, hogy egy stílusos New Balance tornacipő minden outfitet tökéletessé tehet.
Taylor Swift meghatározó sneaker influencerré vált - Ez a legújabb kedvence

Korábban már láthattuk a Kansas City Chiefs meccsén, amint barátjának, Travis Kelce-nek szurkolt, hogy Taylor Swift egy piros-fehér New Balance 550-es tornacipőt viselt. Most a sztárt ismét ebben a márkában látták, ezúttal a Ganni együttműködéséből származó New Balance 1906 sneakert viselt.

Taylor Swift New Balance-ban

Akár egy menő tornacipőt választ, akár egy oversize pólót párosít biciklisnadrággal, Taylor Swift a sportos öltözködést mindig egy csipetnyi kifinomultsággal gondolja újra. Miközben továbbra is trendeket határoz meg és befolyásolja a divatról való gondolkodást, új sportos esztétikája és tornacipői egyértelműen tükrözik az énekesnő vibráló és folyamatosan fejlődő személyiségét.

New Balance 1906

Mióta Taylor Swift októberben először viselte, az 1906-os modell a márka egyik legnagyobb bestsellere lett. Az énekesnő választása mellett a cipő számos színváltozatban kapható és elérhető a newbalance.hu oldalon.