Kiderült: Katalin hercegné komoly segítséget kap a lábadozása alatt

2024. január 29.
Katalin walesi hercegné hamarosan hazatérhet a kórházból, a teljes gyógyuláshoz azonban még hetekre lehet szükség.
Katalin walesi hercegné lábadozás

Katalin walesi hercegné komoly hasi műtéten esett át, és információk szerint a teljes gyógyuláshoz a kórházból való hazamenetele után is hetekre lesz még szükség. Szerencsére férjére, Vilmos hercegre biztosan számíthat a lábadozása alatt, ráadásul a walesi hercegné szülei, Mike és Carole Middleton is ott lesznek, hogy támogatást nyújtsanak a lányuknak.

A szülők csak egy rövid autóútra élnek a hercegi pártól, állandóan jelen vannak az unokáik életében, és gyakran látják vendégül a 10 éves György herceget, a 8 éves Sarolta hercegnőt és az 5 éves Lajos herceget pizsamapartikra.

Katalin walesi hercegné hamarosan hazatérhet, hogy otthonában lábadozzon

Katalin walesi hercegné hamarosan hazatérhet, hogy otthonában lábadozzon

„Katalin szülei állandó tényezőt jelentenek unokáik nevelésében” – nyilatkozta a People magazinnak egy bennfentes. „Biztosan megnyugtató lesz a jelenlétük akkor is, amikor a hercegné hazatér Windsorba lábadozni.”

Katalin hazatérése után a 41 éves Vilmos várhatóan néhány nappal meghosszabbítja a nyilvános feladatoktól való távolmaradását, hogy segítse feleségét az otthoni életbe való visszatérésben. De a walesi hercegi pár a régi dadusuk, Maria Teresa Turrion Borrallo támogatására is számíthat, aki György herceg 8 hónapos kora óta a család mellett van.

Forrás: People Fotó: Getty Images