Beyoncé kislánya, Blue Ivy lassan már apukájánál is magasabb

2024. február 05.
A 12 éves Blue Ivy Carter a Grammy-gálán jelent meg édesapja, Jay-Z oldalán, és mindenkit lenyűgözött anyukájától örökölt sudár alakjával.
blue-ivy-carter-hangoskonyv

Bár Jay-Z nyert díjat az idei Grammy-gálán, minden tekintet Beyoncéval közös lányára, Blue Ivy Carterre szegeződött, amikor a színpadon álltak. A 12 éves Blue Ivy – aki egyre jobban hasonlít gyönyörű anyukájára – egy csodaszép, ejtett vállú fehér ruhában jelent meg a zenei díjátadón, míg apukája teljesen fekete öltönyben feszített mellette. Bár tény, hogy a sztárpár kislánya magas talpú cipőt viselt, még így is feltűnő volt, mennyire magas lett – lassan már híres apukáját is túlnövi.

Úgy tűnik tehát, hogy Blue Ivy anyukája sudár alakját és bájos mosolyát örökölte, persze híres apukáját sem tudná letagadni. Bár a fiatal lány láthatóan még picit zavarban volt a színpadon, sokan úgy vélik, hogy rá is fényes jövő vár majd az előadóművészetben.

Blue Ivy egyébként egyre gyakrabban jelenik meg szülei oldalán, legyen szó fellépésről vagy díjátadóról, de nem csupán „nepobébiként” szerez magának egyre nagyobb ismertséget, hanem saját jogán is építi hírnevét. A fiatal sztárcsemete írt már könyvet és zenei tehetségét is megvillantotta már. Mi mindenesetre rajta tartjuk a szemünket és alig várjuk már, mivel rukkol elő legközelebb Blue Ivy!

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images