Megan Fox visszatért és új szintre emelte a pucérruha fogalmát

2024. február 07.
Megan Fox a Grammy-díjátadó afterpartiján jelent meg ebben a nagyon forró pucérruhában.
Megan Fox pucérruha

Megan Fox hosszas eltűnése után vadító külsővel bukkant fel a Grammy afterpartiján. A színésznő most éppen rózsaszín hajjal vonult be a bulira, ahol érkezéskor még egy fekete kabát takarta új tetkóval borított felkarját. 

Fox egy nagyon merész pucérruhát választott az estére, ami kis fémkarikákból állt. Megan Fox fémesen csillogó láncruhája tulajdonképpen modern kori sodronyingként is felfogható, amin nagyobb fémtallérok takarták a kockázatosabb helyeket.

Megan Fox pucérruhában

Megan Fox pucérruhában

A színésznő az esemény után osztott meg képeket a felkarjára készült új tetoválásról az Instagramján. Megan Fox korábban Drew Barrymore talk show-jában beszélt arról, nem elégedett a felkarjára készült legutóbbi tetoválásával, ezért azt egy másik mintával szeretné eltakartatni. A kész mű Megan karján egy hamvaiból feltámadó főnixet ábrázol, amelyet cseresznyevirágok vesznek körbe.

Megan Foxnak rengeteg tetoválása van, a legtöbbel elégedett, de ő is úgy látja, hogy az idő előrehaladtával bizony el tudnak mosódni a minták. Foxnak több tetoválása is van, amely jelenlegi vőlegényére, Machine Gun Kellyre emlékezteti. Az előző férje, Brian keresztnevét pedig már eltakartatta egy új mintával a szeméremdombjánál.

Forrás: dailymail.co.uk      Fotó: Getty Images