Megan Fox manikűrje a karácsonyi körmök alfája és ómegája  

2023. november 24.
Megan Fox olyan kis ezüstgolyókkal tűzdel vörös francia manikűrt villantott, hogy a fal adta a másikat. Tüzes, mégis játékos, az adventi szezon egyik nagy esélyese a legszebb manikűr téren idén.
Megan Fox francia manikűr piros köröm 2023

A vörös, ezüst gyöngyös francia manikűr az egyik legextrémebb, amit mostanában láttunk, pedig rengeteg híresség indul ebben a kategóriában – többek között Rihanna és Vanessa Hudgens is francia manikűrjükkel – igyekezve látványosnál látványosabb megoldásokkal előrukkolni. Megan Foxnak ezúttal sikerül magasabbra emelni a lécet, egy egészen merész, gazdagon díszített francia köröm verzióval.

Az alkotás gyöngyökkel, vagyis inkább apró golyókkal való díszítése állítólag egy órába telt, és biztos van pár olvasó, akinek egy kis Minnie-egér életérzést idéz meg a játékos végeredmény. Megan Fox piros körme egyszerre bohém, démoni és szexi, de nagy kérdés, hogy kinek lesz türelme kivárni egy hasonlóan látványos végeredményt a manikűrös székében…

Vörös körmök és francia manikűr

Megan Fox egyértelműen vörös időszakát éli, amellett, hogy mintegy közel három hónapja élénkvörös hajszínre váltott, most köröm fronton is igazodott ehhez színvilágban.

A színésznő úgy döntött, hogy új francia manikűrjét egy kevésbé hagyományos irányba tereli és a tűzoltó-piros körömvégeket – egészen pontosan a CND ördögvörösét – vállalja be. Mindezt extra hosszú, elvékonyodó, szögletesre formázott körömmel, ahol szinte a körömhossz feléig ezüst golyócskákkal dobják fel a francia manikűrt.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

NAILS OF LA (@nails_of_la) által megosztott bejegyzés


Brittney Boyce műkörmös mindezt egy semleges bézs alappal ellensúlyozota, majd laza végszóként 150 darab, apró, fémgolyóval vértezte fel.

Megan Fox egyébként a múlt hét végén a GQ Man of the Year partiján viselte a pazar francia manikűrt, piros köröm téren is igazi látványosságot nyújtva.

Forrás: Allure, fotó: Getty Images