Robert De Niro tündéri fotón mutatta meg 10 hónapos babáját

2024. február 08.
A 80 éves Robert De Niro általában féltve őrzi magánéletét, most mégis napvilágot látott egy megható közös fotó 10 hónapos kislányával.
60 évesen diagnosztizálták prosztatarákkal Robert De Nirót

Tavaly májusban a világ számára teljesen váratlanul érkezett a hír, hogy az akkor 79 éves Robert De Niro újra apuka lett. A színész egy interjú közben, a riporteri kérdésre válaszolva mintegy mellékesen jegyezte meg, hogy nem hat, hanem hét gyereke van, ugyanis nemrégiben született még egy kisbabája. Robert De Niro később azt is elárulta, hogy kislánya érkezett, akit Gia Virginia Chen-De Nirónak kereszteltek.

Rég várt öröm Robert De Niro életében

Robert De Niro és Tiffany Chen kisbabája állítólag tervezett gyerek volt és a páros már jó ideje próbálkozott, mielőtt áprilisban megszületett volna a kislányuk. Bár a 80 éves sztár meglehetősen diszkréten kezeli magánéletét, azért nagy ritkán mégis megoszt egy-két részletet családi életéről, így szerencsére tündéri kislányáról is. Robert De Niro a minap egy hihetetlenül édes közös fotót tett közzé a már 10 hónapos Giával. A képen a büszke apuka az ölében tartja a mosolygó kislányt, miközben finoman ráhajtja a fejét a baba fejére. A tündéri képet ITT lehet megnézni.

 

A kisbabán kívül Robert De Nirónak egyébként már van két lánya, az 51 éves Drena és a 11 éves Helen, valamint négy fia, a 46 éves Raphael, a 27 éves ikerpár, Aaron és Julian, illetve a 25. évében járó Elliot.

Forrás: PageSix Fotó: Getty images