Íme a 2023-as babadömping – Sztárok, akiknek idén született gyereke

2023. december 24.
Robert de Niro kislánya, Macaulay Culkin titokban született második gyermeke és Hilary Swank ikrei – idén is babyboom volt a sztárvilágban.
Paris Hilton

Robert de Niro 7. gyermeke

Robert de Niro

Robert de Niro New Yorkban

Az Oscar-díjas színész hatalmas titokban tartotta hetedik gyermeke születését. Robert de Niro az Ürömapám című, idén moziba kerülő filmjét promózta egy interjú során, amikor a riporter a hat gyereke hogylétéről érdeklődött, ő pedig rávágta, hogy már hét van neki. Ekkor még nem árult el részleteket a piciről, két nappal később azonban kiderült, hogy Tiffany Chen kislányt szült neki április elején, aki a Gia Virginia Chen De Niro nevet kapta. 

Alexander Ludwig kislánya

Alexander Ludwig

Alexander Ludwig az atlantai filmfesztiválon

A Vikingek című sorozat főszereplőjének kislánya négy héttel a kiírt időpont előtt született meg. Alexander az Instagram-oldalán tudatta a világgal, hogy Leni James Ludwig egészséges és már az első percben rabul ejtette a szülők szívét. A színész egyébként forgatott párja terhessége alatt és éppen hazaért, amikor megindult a szülés. 

Daniel Radcliffe apa lett

Daniel Radcliffe és Erin

Daniel Radcliffe és partnere, Erin

A Harry Potter sztárját gyakorlatilag láthattuk felnőni, most is nehéz elhinni, hogy már 34 éves, ráadásul pár hónapja édesapa lett. Radcliffe és barátnője, Erin Darke régóta együtt vannak, azonban – ahogy azt egy korábbi interjúban elmondták – csak most értek meg a szülőségre. Ahogy azt a színésztől megszokhattuk, semmilyen információt nem osztott meg a baba születéséről, magát a tényt viszont megerősítette, miután babakocsival fotózták le New York utcáin. 

Hilary Swank ikrei

Hilary Swank és férje

Hilary Swank és férje a Golden Globe-díjátadón

A színésznő egy jól beállított, naplementés fotóval jelentette be, hogy megszülettek az ikrei. Arról már korábban beszélt, hogy nem fogja mutogatni őket a közösségi médiában, az előbb említett fotón is csak a fejük búbja látszik, az is hátulról. A Good Morning America című műsorban kicsit bővebben is beszélt az ikrekről, elárulta, nagyon régóta vágytak babára és hatalmas a boldogságuk most, hogy megszülettek.

Új fiú a luxemburgi nagyhercegségben

 Guillaume herceg és Stephanie hercegné

Guillaume herceg és Stephanie hercegné

Henrik luxemburgi nagyherceg legidősebb fia, a trónörökös Vilmos immár két kisfiú édesapja. Felesége, Stephanie hercegné számos kezelésen átesett, hogy édesanya lehessen. Legnagyobb örömükre 2019-ben megszületett az első fiuk, idén pedig kétszeres szülők lettek: második gyermekük a François, magyarul a Ferenc nevet kapta. 

Macaulay Culkin titokban másodszor is apa lett

Macaulay Culkin és párja

Macaulay Culkin és párja

A színész nem nagyon beszél a magánéletéről, ezért nyilván arról sem számolt be, hogy partnere a második gyermeküket várja, így az is meglepetésként érte a rajongókat, hogy megszületett a pici. Magát a hírt sem Culkin, hanem a testvére erősítette meg egy interjúban.

Paris Hilton anya lett

Paris Hilton

Paris Hilton egy mexikói sajtótájékoztatón

„Már most szavakkal kifejezhetetlenül szeretünk” – írta az örökösnő a fotó mellé, amellyel bejelentette, hogy világra jött első gyermeke. Paris Hiltonnak kisfia született, akit a hírek szerint béranya hozott világra, ám erről soha nem beszélt a nyilvánosság előtt. A baba születése után interjúban elmondta, mindig is arra vágyott, hogy anya legyen, valamint nagyon örül, hogy a férjével egymásra találtak és családot alapítottak.

Fotó: Getty Images