Ebben legyél különösen óvatos a Sárkány évében a kínai horoszkóp szerint!

2024. február 09.
2024. a Sárkány éve a kínai horoszkóp szerint. Bár alapvetően a jószerencsével, hatalmas energiák mozgósításával azonosítják ezt az időszakot, vannak az életnek olyan területei, melyben nem árt az óvatosság a kínai asztrológia szerint. Mutatjuk, miben kell különösen óvatosnak lennünk a Fa Sárkány évében!
Sárkány éve kínai horoszkóp balszerencse
  • 12 évente kerül rá a sor az adott jegyre ismét a kínai horoszkóp szerint, így legutóbb 2012-ben volt Sárkány éve, legközelebb 2036-ban lesz. 
  • A Sárkány éve amilyen erősen támogatja a pozitív, szerencsehozó energiákat, a balszerencsében is hasonló erővel sújthat le ránk, ha nem vagyunk óvatosak.
  • Mutatjuk, a kínai horoszkóp szerint milyen területein kell különösen óvatosnak lennünk az életünknek 2024-ben, a Fa Sárkány évében!

Nem csak a Sárkány jegyben született embereknek kell óvatosnak lenniük bizonyos dolgokban 2024-ben, a kínai asztrológia Fa Sárkány évében. Azért is fontos, hogy betartsunk bizonyos óvintézkedéseket, mert a bolygóállások keresztezhetik a Sárkány pozitív, szerencsehozó áramlatait.

Mutatjuk, a kínai horoszkóp szerint milyen területein kell különösen óvatosnak lennünk az életünknek 2024-ben, a Fa Sárkány évében!

1. Nagyon fontosak az irányok a Sárkány évében a kínai horoszkóp szerint

Ahogy egy régi kínai mondás tartja: nincs szerencse legalább ugyanakkora balszerencse nélkül. Ha szeretnénk minél jobban csökkenteni a negatív hatásokat, a kínai horoszkóp szerint a Fa Sárkány évében mindenképp hagyjunk teret északkeleti irányban otthonunkban. 

Ugyanis ha túlzsúfoljuk ezt a területet, a Jupiter az életünkkel teheti ugyanezt. Balszerencsére, balesetre számíthatunk a kínai horoszkóp szerint. Ne helyezzünk el nagyméretű, nehéz bútorokat északra és nyugatra, így szabadon hagyjuk az energiák áramlását.

Ne helyezzünk el nagyméretű, nehéz bútorokat északra és nyugatra, így szabadon hagyjuk az energiák áramlását a Sárkány évében

Ne helyezzünk el nagyméretű, nehéz bútorokat északra és nyugatra, így szabadon hagyjuk az energiák áramlását a Sárkány évében

2. A személyes biztonságunkra különösen figyelnünk kell a Sárkány évében

Különösen az időseknek, gyerekeknek és várandós nőknek kell elővigyázatosnak lenniük, ha a személyes biztonságukról van szó. A Sárkány évében azt tapasztalhatjuk, hogy többet vagyunk betegek, a szervezetünk, testünk sérülékenyebb. 

A balesetek esélye sokkal nagyobb 2024-ben a kínai horoszkóp szerint, mint más jegyekben lenni szokott. Ezt megelőzhetjük a Sárkány évében, ha inkább kerüljük azokat a tevékenységeket, melyek nagyobb balesetveszéllyel járnak.

3. Ne akasszunk szélcsengőt a hálószobába 2024-ben

Bár nagyon kellemes a hangja és roppant dekoratív lehet a szélcsengő, a Sárkány évében nem jó ötlet a hálószobánkban tartani a kínai horoszkóp szerint. A feng shui szerint ugyanis nagyon erős Yin energiával rendelkezik a szélcsengő, amit a Sárkány évének bonyolult energiaviszonyai még jobban felerősítenek. Ez hatással lehet a mi energiánkra és koncentrációs nehézségeket okozhat.

Forrás: Your Chinese Astrology, fotó: Unsplash, Getty Images