Hilary Swank megmutatta tüneményes ikerbabáit

2024. február 15.
A 49 éves Hilary Swank nemcsak egy meghitt, családi pillanatba avatta be követőit, de még a 10 hónapos ikerbabák nevét is elárulta végre!
Hilary Swank

Sokan megdöbbentek rajta, mikor a most 49 éves Hilary Swank tavaly váratlanul édesanya lett – ráadásul ikerbabáknak adott életet. A kétszeres Oscar-díjas színésznő gyerekei közel egy éve születtek meg, azóta Hilary Swank viszonylag keveset oszt meg családi életükből, most azonban mégis kivételt tett egy friss poszttal. Hilary Swank szerdán, Valentin-nap alkalmából osztotta meg a képet Instagram-oldalán, amin két tíz hónapos babája látható – noha ezúttal is csak hátulról. A kicsik a tengerparton ülnek a homokban, arccal a víz felé, egyikük epermintás, a másikuk pedig halacskás dresszt visel, mindkettejük fejét fehér napkalap védi a forróságtól.

A kép mellé Hilary Swank azt írta: „Sűrű hét vár rám sok talk show-val, amikben beszélek majd az új filmemről és egy klassz együttműködésről is, de előtte még arra gondoltam, mi lenne jobb alkalom arra, hogy megosszam veletek a két kis szerelmem nevét.” A színésznő a gyerekek háta mögött, levelekből írta ki a kicsik neveit: a kislányt Ayának, míg a kisfiút Ohmnak keresztelték. A posztban Hilary Swank boldog Valentin-napot kívánt több mint másfél millió követőjének, aztán viccesen rákérdezett, hogy vajon miért szeretnék a kisbabák megenni a homokot. 

Anyaság 40 felett

Nem Hilary Swank egyébként az egyetlen híresség, aki később tapasztalta meg a gyermekáldás örömeit: Cameron Diaz 47 évesen lett terhes első gyermekével, míg Nicole Kidman 40 évesen adott életet első babájának. Hilary Swank korábban őszintén beszélt róla, miért csak 48 éves korára jutott oda, hogy férjével, Philip Schneiderrel gyerekeket vállaljanak. Az ok nem túl meglepő: karrierje miatt és a „megfelelő partner hiányában” nem tudott korábban anyává válni. Swank azt is elárulta, hogy az ikrek néhai édesapja születésnapjára vannak kiírva. „Olyan gyönyörű ez, ahogy minden összeáll. Édesapám az egyik kedvenc emberem volt az egész világon, szóval számomra csoda szép tiszteletadás, hogy a gyerekeim az ő születésnapján születhetnek meg.”

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images