Oscar szettek 20 évvel ezelőttről, amelyeket ma is felvehetnénk

2021. április 26.
A 20 évvel ezelőtti Oscar-gála résztvevőin lehet, hogy az idő már fogott valamelyest, de a szettjeik között több olyan is akadt, ami azóta sem ment ki a divatból.

A március 25-én rendezett 73. Oscar-gálára a Los Angeles-i Shrine Auditoriumban került sor. Abban az évben a díjátadó legsikeresebb produkciójának a Gladiátor című film bizonyult, ugyanis 12 jelölést követően 5 szobrocskát is elnyert. A ceremónián természetesen nem csak a jelöltek és kísérőik vettek részt, így igazán sokan ünnepelték a győzteseket – némelyik jelenlévő ruhaválasztása annyira jól sikerült, hogy szettjeikbe akár ma is belebújhatnánk. Ha az Oscar-díjátadón nem is, valamilyen fontosabb eseményen mindenképp jól mutatnánk bennük!

Angelina Jolie Oscar 2001

Angelina Jolie egy hófehér Dolce&Gabbana nadrágkosztümben érkezett, a blézer vonalvezetése és a rafinált dekoltázs még most, 20 évvel később sem lenne idejét múlt viselet.

Julia Roberts Oscar 2001

Julia Roberts egy fekete-fehér Valentino kreációt öltött magára. Ebben vette át a legjobb női főszereplőnek járó díjat az Erin Brockovich – Zűrös természet című filmben nyújtott alakításáért.

Hilary Swank 2001 Oscar

Hilary Swank (A fiúk nem sírnak) pezsgőszínű Versace estélyi ruhája, valamint a hozzá passzoló táska és az ékszerek ma sem mutatnának rosszul azon, aki nem fél megmutatni az alakját. Ebben a ruhában ugyanis semmi sem marad rejtve.

Penelope Cruz 2001 Oscar

A ma is gyönyörű Penélope Cruz 20 évvel ezelőtt egy meseszép Ralph Lauren ruhát viselt az Oscar-gálán. Szettje egyáltalán nem ment ki a divatból, tökéletesen mutatna bárkin.

Jennifer Lopez 2001 Oscar

Jennifer Lopez, aki abban az évben még Chris Judd újdonsült felesége volt, egy sokat sejtető Chanel ruhában vett részt a 73. Oscar-gálán. Bár a cipője rejtve maradt, biztosak vagyunk benne, hogy szettje minden darabja között tökéletes volt az összhang.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?