Hatalmas örömhír: babát vár Iszak Eszter és Gyurta Dániel

2024. február 16.
Iszak Eszter és Gyurta Dániel Instagramon jelentették be, hogy hamarosan szülői örömök elé néznek, a műsorvezető ugyanis kisbabát hord a szíve alatt!
Iszak Eszti dögös bikiniben élvezi a napsütést Horvátországban

Babát vár az egyik legnépszerűbb magyar műsorvezető, Iszak Eszti, akinek úgy tűnik, hogy nemcsak a karrierje, hanem a magánélete is egy valóságos tündérmese.

Az egykori modell több mint két év együttlét után 2022-ben ment hozzá az olimpiai bajnok úszóhoz, Gyurta Dánielhez, akivel olyan nagy volt a boldogság, hogy a sportoló mindössze tíz hónap után tette fel szerelmének a nagy kérdést.

A sztárpár nem sokat árul el magánéletéről a nyilvánosságnak – erről két éve Köböl Anitának is mesélt a műsorvezető Nők, filter nélkül című podcastjában –, most azonban kivételt tettek: Instagramon jelentették be, hogy Iszak Eszter gyermeket vár, de azt még nem lehet tudni, hogy a műsorvezető kislányt vagy kisfiút hord-e a szíve alatt.

A szívmelengető fotón Gyurta Dániel egy „DAD” felirattal ellátott sapkában ultrahangképet tart kezében, miközben szerelme, Iszak Eszter „MOM” feliratos sapkában a kamerának hátat fordítva átöleli őt. A képet ide kattintva lehet megtekinteni.

A sztárpár pár hete még Floridában búcsúztatta 2023-at, ahol kipihenhették az előző év fáradalmait. Szükségük is volt a kikapcsolódásra, ugyanis egy nagyon izgalmas időszak következik az életükben!