A várandós Iszak Eszter fürdőruhában lazult Dohában

2024. február 21.
Iszak Eszter férjével utazott Dohába, ahol a jó idő teljesen indokolttá tette a fürdőruhában pihengetést.
Iszak Eszti dögös bikiniben élvezi a napsütést Horvátországban

Iszak Eszter legutóbbi dohai útjáról osztott meg néhány emléket követőivel. Eszti fekete fürdőruhájában teljesen el tudott lazulni ezen a kiruccanáson, ahova férjét, Gyurta Danit kísérte el a vizes világbajnokságra. 

A fotók alapján Iszak Eszter igyekezett minden pillanatot megragadni a pihenésre, többek között a bárpultnál és medenceparton is, finom falatokat fogyasztva.

Iszak Eszter és olimpiai bajnok úszónk, Gyurta Dániel 2019 óta alkot egy párt. Megismerkedésük után 10 hónappal Dani már fel is tette a nagy kérdést a műsorvezetőnek, aki igennel válaszolt. Eszter és az egykori úszó 2022-ben házasodtak össze egy titkos esküvőn, ahol a sztárvendégek fotói is beszámolói alapján mindenki szuperül érezte magát.

A fiatal pár nem sokat unatkozhat, ugyanis a mostani kirándulás előtt az amerikai Fort Lauderdale-ben jártak, hogy itt köszöntsék az új évet, ahol Eszti többek között azt írta a posztjába: „Helloó, 2024! Légy jó hozzánk, kérlek!”

A kérés pedig a jelek szerint működött, ugyanis pár napja derült ki a nagy hír: Iszak Eszter és Dani szülők lesznek. A műsorvezető nemrég osztott meg egy fotót kettőjükről, amin ő egy „MOM”, Dani pedig egy „DAD” feliratú sapkát viselnek összeölelkezve, miközben Dani egy kisbaba ultrahangképét tartja a kamera felé. 

Izgalmas időszak vár a párosra, az tuti!

Forrás: Instagram