Megható pillanatot posztolt Dallos Bogi: a holdfényes éjszakában bújt össze kisfiával

2024. február 23.
Dallos Bogi és Puskás Peti jelenleg Máltán vakációznak kisfiukkal, Ábellel. A házaspár láthatóan mindennél jobban élvezi a babázást, ami a családi fotókon is visszaköszön. Az énekesnő ezúttal egy irtó cuki macis overallba öltöztette kisfiát.
Dallos Bogi és Puskás Peti

Dallos Bogi és férje, Puskás Peti láthatóan mindennél jobban élvezik az újdonsült szülői létet, amibe olykor mi is bepillanthatunk egy-egy fotónak/videónak köszönhetően. Ahogyan azt már az énekesektől megszokhattuk, cukibbnál cukibb fotókat posztolnak egyre nagyobb kisfiukról, Ábelről. A kis család öröme tagadhatatlan, ami a fotókon is visszaköszön. Pár hónapja például Dallos Bogi egy imádni való családi fotóval köszöntötte fel férjét, a követők szívébe pedig valósággal belopta magát a videó, amelyen az énekesnő A dzsungel könyve musical egyik dalát énekli a kis Ábelnek. 

A család ezúttal Máltán pihen, ahonnan a házaspár gyakran be is jelentkezik. Utazásuk elején Puskás Peti egy igazán meghitt fotót posztolt az Instagram-oldalára, amin kisfiával összebújva várják a napfelkeltét. A fiúk közös pillanata mellett azonban az anya-fia pillanatok sem maradhattak el. 

Bogi ugyanis a holdfényes éjszakában bújt össze kisfiával. Annak ellenére, hogy a fotó hátulról készült, innen is jól látszik, hogy a kis Ábel egy nagyon aranyos macis overallt viselt, amivel vélhetően minden felnőttet levett a lábáról.

Dallos Bogi és Puskás Peti kisfia most először utazott repülőn, az énekesnő pedig azt is megosztotta, hogy már az első színházi élményen is túl vannak.

Forrás: Instagram