Suki Waterhouse terhesfotóval jelentette be az új albumát

2024. február 29.
A terhes Suki Waterhouse egy igazán édes fotóval jelentette be, hogy hamarosan megjelenik az új albuma: Instagram-oldalán mutatta meg, hogy milyen nagy a hasa.
Suki Waterhouse terhesfotóval jelentette be az új albumát

2023 novemberében, egy mexikói zenei fesztiválon derült ki, hogy Suki Waterhouse és Robert Pattinson első gyermeküket várják. A színésznő és az Alkonyat sztárja öt évvel ezelőtt kezdett randizni, decemberben pedig arról számoltak be a híroldalak, hogy a szerelmesek eljegyezték egymást.

Az angol színész-énekesnő most egy szívmelengető fotósorozattal jelentette be, hogy mostanában nemcsak a szülésre készült, hanem új albumán is gőzerővel dolgozott.

Az már egészen biztos, hogy Suki Waterhouse és Robert Pattinson kisbabájának az ereiben csörgedezik a művészet. „Elkészült. (az album!!)” – írta az énekesnő az Instagramján február 28-án a bejegyzéshez, amelyben megmutatta, hogy milyen nagyra nőtt már a pocakja.

Így a rajongók már biztosan nemcsak a baba érkezését várják tűkön ülve, hanem az énekesnő új számainak megjelenését is – bár azt még nem hozták nyilvánosságra, hogy pontosan mikor debütál a friss és ropogós album.

„Egy babának és egy új albumnak is az anyja lesz. Ó, Suki, mennyire szeretlek!!” – írta egy hozzászóló. És mennyire igaza van! Nemrég éppen a Magashegyi Underground énekesnője, Bocskor Bíborka is arról beszélt a Marie Claire-nek, hogy úgy kell szeretni a saját produktumunkat, mintha  a gyerekünk lenne.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images