Reese Witherspoon lánya mindenkit elkápráztatott a vörös szőnyegen

2024. március 07.
Reese Witherspoon lánya mindenkit elvarázsolt a vörös szőnyegen. A 24 éves Ava Phillippe csak úgy ragyogott a Vanity Fair eseményén.
Reese Witherspoon lánya mindenkit elkápráztatott a vörös szőnyegen

Mindenkit teljesen levett a lábáról a vörös szőnyegen Reese Witherspoon lánya, Ava Phillippe. A 24 éves modell a Vanity Fair and Instagram Vanities: A Night for Young Hollywood eseményén járt.

Ava Phillippe – Reese Witherspoon és Ryan Phillippe színészek lánya – fülig érő mosollyal pózolt a hollywoodi rendezvényen, néhány hónappal azután, hogy a párizsi divathét után lefotózták, amint fehérbort iszogatott az édesanyjával Párizsban.

A modell egy lenyűgöző fekete miniruhát választott az alkalomra, ami combközépig ért. Szőke tincsei lazán a vállára omlottak, a fülét pedig drágakővel ékesített arany karika-fülbevalók díszítették. Egyszerű, de stílusos megjelenését aranypántos magas sarkú cipőkkel egészítette ki a szerda esti eseményre.

Reese Witherspoon lánya, Ava Phillippe a vörös szőnyegen

Ava a legidősebb a sztárok két gyermeke közül: Reese Witherspoonnak és Ryan Phillippe-nek ugyanis van egy húszéves fia is, Deacon. Édesanyja egy 2008-as interjúban elárulta, hogy lányát a hollywoodi ikonról, Ava Gardnerről nevezte el.

Ava 18 évesen kezdte modellkarrierjét, debütáló kampánya a Rodarte 2018 őszi lookbookjában is megjelent. 2021-ben pedig Beyoncé divatmárkájának is dolgozott!

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images