Óriásit nőttek Reese Witherspoon gyerekei és megszólalásig hasonlítanak anyjukra

2020. augusztus 15.
Az egykori Dr. Szöszi három gyereke gyakorlatilag a szemünk előtt nőtt fel.

Színésznő, producer, író, vállalkozó – és három gyerek anyukája. Reese Witherspoon rendszeresen oszt meg fényképeket a családjáról a közösségi oldalain, ennek köszönhetően az elmúlt évek során mi is nyomon követhettük a gyerkőcök felcseperedését.

Ezt olvastad már?

De lássuk, hogyan is néznek ki most a gyerekek és mit lehet róluk tudni.

 

View this post on Instagram

 

oops 🧚🏻‍♀️

A post shared by Ava (@avaphillippe) on Jul 3, 2020 at 7:50pm PDT

Ava Elizabeth Phillippe

Ava 1999. szeptember 9-én született és a színésznő legidősebb gyermeke. Az apukája nem más, mint Ryan Phillippe, Witherspoon első férje. És bár Ava már kisgyerekként is nagyon hasonlított az anyukájára, most, felnőve szinte a színésznő kiköpött mása.

Édesanyja születésnapja alkalmából Ava 2019-ben ezt írt a Instagramon: „Ez a gyönyörű nő tanította meg nekem, milyen fontos a szeretet, az ambíció és a kemény munka. Minden arra ösztönöz, hogy legyek hálás az életért.” Lánya megható üzenetére Witherspoon  így reagált: „Hogy lehetek ilyen szerencsés, hogy olyan lányom van, mint te.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by deacon (@deaconphillippe) on Jul 9, 2020 at 9:11pm PDT

Deacon Reese Phillippe

A színésznő második gyereke Deacon, 2003. október 23-án született, akinek az édesapja szintén Ryan Phillipe. Érdekesség, hogy középső névnek a fiú megkapta édesanyja keresztnevét. Deacon gyakorlatilag mindkét szülőjére hasonlít: miközben úgy néz ki, mintha a fiatal Ryan Philippe klónja lenne, nem lehet nem felfedezni arcvonásaiban az édesanyját is.

A 17 éves fiú egyébként már el is indult a sztárrá válás útján, nemrég jelent meg ugyanis első saját dala Long Run címmel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on Jun 11, 2020 at 12:13pm PDT


Tennessee James Toth

A színésznő legkisebb gyereke 2012. szeptember 26-án született – és igen a fiúnak magyar vezetékneve van. Tennessee édesapja ugyanis a színésznő második férje, Jim Toth, magyar származású tehetségkutató ügynök. Bár tény, hogy a kis Tennessee az apukájára is hasonlít, a szemeit kétségtelenül az édesanyjától örökölte.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images