Oscar 2024: anyaszült meztelenül lépett a színpadra a színész John Cena

2024. március 11.
John Cena viselte a legmerészebb ruhát a 2024-es Oscar-gálán: anyaszült meztelenül lépett színpadra.
Oscar 2024 John Cena

Az Öngyilkos osztag színésze teljesen pucéran, ruha nélkül lépett a 2024-es Oscar-díjátadó színpadára, hogy ironikus módon átadja a legjobb jelmeztervezésért járó díjat az Emma Stone főszereplésével készült Szegény párák című filmnek.

A meglepő jelenet azzal kezdődött, hogy a 2024-es Oscar házigazdája, Jimmy Kimmel  felidézte, hogy 1974-ben az éppen díjat átadó David Nivent megzavarta egy színpadra berohanó meztelen férfi. „El tudjátok képzelni, ha ma egy meztelen férfi futna át a színpadon?” – tette fel a kérdés, mire a háttérből kikukucskált a 46 éves, ruha nélküli John Cena. A színész odahívta magához Kimmelt, és kétségbeesett arccal azt mondta, hogy meggondolta magát, nem akar pucérkodni az Oscar színpadán. 

„Egyszerűen nem érzem jól magam. Ez egy elegáns esemény. Őszintén szólva, most szégyellhetnéd magad, amiért ilyen ízléstelen ötletet javasoltál” – viccelődött Cena. A tréfás huzavona után a színész végül beleegyezett, hogy átadja az Oscar-díjat, és átvette a borítékot Kimmeltől. 

John Cena teljesen pucéran, ruha nélkül lépett a 2024-es Oscar-díjátadó színpadára

John Cena teljesen pucéran, ruha nélkül lépett a 2024-es Oscar-díjátadó színpadára

Jonh Cena a borítékkal a péniszét eltakarva kisétált a színpad közepén lévő mikrofonhoz, hogy ott még viccelődjön egy sort, majd Kimmel rákötött a színészre egy arany tógát, ezzel segítve, hogy végül fel tudja olvasni a borítékban lévő Oscar-nyertes nevét. Jon Cena végül a Szegény páráknak adta át a díjat, nem mindennapi módon.

 

Fotó: Getty Images