Courteney Cox megbánta, hogy plasztikáztatott

2023. március 10.
A színésznő szerint a botox dominóhatással bír, ezért sokáig ő sem bírt leállni vele.
Courteney Cox megbánta, hogy plasztikáztatott

A Gloss Angeles podcast legújabb epizódjának vendége Courteney Cox volt. Az 58 éves színésznő az öregedésgátló injekciók használatáról beszélt Kirbie Johnson és Sarah Tan Christensen műsorvezetőknek , és bevallotta, hogy ezeket tarja a legnagyobb baklövésnek a szépsége szempontjából.

„Ez egy dominóeffektus” – mondta Cox. „Nem veszed észre, hogy nem jó, így aztán tovább csinálod, hogy normálisnak tűnj a saját szemedben. Benézel a tükörbe, és azt mondod: „Ó, ez jól néz ki”… Nem veszed észre, hogy nézel ki a külső szemlélők számára.”

Miután túl sokat botoxoltatott, a Jóbarátok sztárja úgy döntött, eltávolítja a beavatkozás nyomait: „Hála istennek, ezek eltávolíthatók. Sokat rontottam vele, és most szerencsére a legtöbbet vissza tudtam fordítani.” A színésznő arról is beszélt, hogy az öregedéshez való hozzáállása is változott az elmúlt években. „Azt hinni, hogy már fiatal koromban öregszem, csak időpocsékolás” – fogalmazott.

„Annyira igyekeztem lépést tartani, és valójában rontottam a dolgokon” – mondta 2017 júniusában Cox a NewBeautynak. 2022 februárjában pedig úgy fogalmazott a Sunday Times Style magazinnak adott interjújában, hogy évekig próbálta hajszolni a fiatalosságot. „Nem vettem észre, hogy ó, hogy valójában nagyon furcsán nézek ki, amikor injekciókat kapok, és olyan dolgokat csinálok az arcommal, amit most soha nem tennék meg.”

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images