Courteney Cox nyíltan beszélt az arcán végzett beavatkozásokról

2022. február 23.
A Jóbarátok Monicája, Courteney Cox egy interjúban őszintén mesélt az arcán elvégzett beavatkozásokról és arról is, hogy miért érezte furcsán magát.

Courteney Cox, akinek 12 millió követője van az Instagramon, nyíltan vallott az öregedésről és az elkeseredett harcról, amit egykor folytatott ellene. „Úgy érzem, fiatal vagyok. Rengeteg harmincas barátom van, de nem foglalkozom a korukkal. Számomra mindannyian egykorúak vagyunk – mondta az 57 éves Courteney Cox, aki a hatvantól sem fél már. – Nagyon furcsa hallani, nem tudom elhinni. Semmi baj nincs azzal, ha hatvanéves lesz az ember, de akkor is hihetetlen, milyen gyorsan megy az idő. Nem kérdés, hogy sokkal nyugodtabb vagyok, rengeteget tanultam az életben, mit élvezek igazán, mit kell megpróbálnom gyakrabban csinálni, és mit elengedni.”

courtney-cox-filler

Az öregedés változással jár, Courteney Cox nyíltan vallott arról is, hogyan jutott el odáig, hogy már tudja szeretni a kor nyomait az arcán. „Volt idő, amikor pánikoltam attól, hogy változom, öregnek nézek ki. Próbáltam évekig fenntartani a fiatalságomat. Amíg észre nem vettem, hogy iszonyatosan furcsán nézek ki az injekcióktól és mindenféle dologtól, amit az arcommal csináltam, és amit soha többé nem tennék.”

Soha többé

Amikor egyszer szembesült vele, hogyan vélekednek mások a kinézetéről, mit mondanak róla, rájött, hogy abba kell hagynia, mert teljes őrület, amit művel. Courteney Cox korábban is beszélt már arról, hogy minden fillert eltávolíttatott az arcából, hogy ismét önmaga lehessen.

Courteney Cox szerint a középkorúság egyébként is egy kicsit furcsa időszak, és nagyon gyorsan elröppentek ezek az évek. „Mára végre képes vagyok kapcsolódni a saját koromhoz. Hihetetlen, hogy itt tartok, de tudom, mi tesz boldoggá. Minden részletében értem, mivel jár a középkorúság.”

Forrás: New York Post Fotó: Getty Images

Olvass tovább!