Dobó Kata meglepett mindenkit, és új szakmába kezd

2024. március 17.
Dobó Kata nemrég töltötte be az 50. életévét, amelyet Balin ünnepelt. A színésznő és rendező Instagramján elárulta, milyen új szakmába tanult bele.
Dobó Kata

Az 50. születésnapját ünnepelte februárban Dobó Kata, és az Instagramra feltöltött fotók arról tanúskodtak, hogy nem is érezhetné jobban magát a bőrében. Kata egy női elvonuláson vett részt Balin, helyi gyógyítók, papok társaságában. Nemrég pedig arra is fény derült, hogy az önismereti út újabb állomásához érkezett: az Instagramon árulta el, hogy új irányt vesz a szakmai élete és life coachként is dolgozni fog.

Az Insta-posztban Kata arról írt, hogy a social média oldala kicsit változni fog, mert úgy érezte, hogy a belső átalakulását ezen a felületen is szeretné megmutatni. „Az átalakulás egy folyamat lesz, de szépen lassan olyanná válik, amilyet már régen szeretnék. Természetesen maradok továbbra is a megszokott szerepeimnél, a színésznő és rendező sem búcsúzik, csak bővül a portfólió. Nagyon kíváncsi vagyok, mit gondoltok.”

Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy Dobó Kata nemcsak színésznőként, de jó ideje rendezőként is ténykedik. Arról, hogy új hivatása lett, nemrég a Best magazinnak adott interjújában mesélte el.

„Motivációs előadásokat tartok. Elvégeztem egy akkreditált coachképzést. Embereknek segíteni nagyon jó érzés, amióta ezt az utat járom valahol a színházban is bensőségesebb feladatok találnak meg. A Teljesen idegenekben például olyan valós problémákkal küzdő embereket alakítunk, akikkel bármelyik néző könnyen azonosulhat. A Nyolc nő pedig nemcsak erről szól, hanem arról is, hogy 10 év alatt milyen erős szövetség alakult ki közöttünk színésznők között, akik a darabban játszunk” – mondta el Kata.

Forrás: Best, Instagram Fotó: Németh Botond – Marie Claire