Mit gondol? podcast Dobó Kata a hírnévről

Mit gondol? podcast – Dobó Kata a hírnévről

2023. november 30.
Egy szó és egy ember, akinek ez a szó az életében különösen fontos. A Mit gondol? podcast 3. évadának új vendége Dobó Kata, akivel a hírnévről beszélgettünk.

A Mit gondol? podcast harmadik évadában ismét hozunk egy szót, egy fogalmat és keresünk hozzá egy olyan embert, akinek a véleménye valamiért különösen fontos és releváns a témában. A legújabb epizódban Lukács Luca vendége Dobó Kata, akivel a hírnévről beszélgettünk.

Dobó Katát valószínűleg mindannyian ismerjük. Magyarország egyik legismertebb színésznője, ma már sikeres filmrendező is. 1997-ben jelent meg A miniszter félrelép című film, amelyben ő alakította a női főszereplőt. A film bemutatója után Kata élete egy csapásra megváltozott, egyik napról a másikra ismerte meg az egész ország. De vajon mit él át valaki az életének egy ilyen kifeszített pillanatában?

Mit gondol? podcast Dobó Kata a hírnévről

Mit gondol? podcast Dobó Kata a hírnévről

Innentől kezdve az életének minden történését, a szomorú és az örömteli pillanatokat is folyamatosan figyelemmel kísérték a bulvárlapok. Mégis hogyan lehet embernek maradni, amikor nehéz kontrollálni a körülöttünk zajló eseményeket? Milyen előnyei és árnyoldalai vannak a hírnévnek a mindennapokban? Mit jelent Magyarországon ismert emberként élni a mindennapokat, és mindez milyen hatással van a személyiségre? Ezekről a kérdésekről beszélgettünk Katával.

Fotó: Németh Botond

HALLGASD MEG A BESZÉLGETÉST VAGY NÉZD MEG A YOUTUBE-ON!

Kövesd a Mit gondol? Instagram- és Facebook-oldalát is!

ELÉRHETŐ MÉG

 iTuneson, Spotifyon, a Google Podcasts-on és RSS-en is!