Dobó Kata 50 éves lett, álomszép helyen tölti a szülinapját

2024. február 26.
A szülinapos Dobó Kata a csodálatos Balin ünnepelte a születésnapját.
Dobó Kata és lánya itt kezdék az évet

50 éves lett Dobó Kata, és az Instagramra feltöltött képei alapján nem is tölthette volna kellemesebben a születésnapját. A színésznő éppen Balin nyaral, ahonnan több káprázatos képet is megosztott már a követőivel. (A képeket itt tudod megnézni.) Az egyik képen például egy óriási hintában láthatjuk, meseszép zöld környezetben, de természetesen a hűs medence partján is készült róla fotó.

Nem tudni, mennyi időt tölt Dobó Kata Bali szigetén, de néhány napja már ott tartózkodik, az érkezését ugyanis néhány fürdőruhás fotóval jelentette be a követőinek. (A fotókat itt tudod megnézni.)

Mit gondol? podcast Dobó Kata a hírnévről

Dobó Katát valószínűleg mindannyian ismerjük. Magyarország egyik legismertebb színésznője, ma már sikeres filmrendező is. 1997-ben jelent meg A miniszter félrelép című film, amelyben ő alakította a női főszereplőt. A film bemutatója után Kata élete egy csapásra megváltozott, egyik napról a másikra ismerte meg az egész ország. De vajon mit él át valaki az életének egy ilyen kifeszített pillanatában?

Innentől kezdve az életének minden történését, a szomorú és az örömteli pillanatokat is folyamatosan figyelemmel kísérték a bulvárlapok. Mégis hogyan lehet embernek maradni, amikor nehéz kontrollálni a körülöttünk zajló eseményeket? Milyen előnyei és árnyoldalai vannak a hírnévnek a mindennapokban? Mit jelent Magyarországon ismert emberként élni a mindennapokat, és mindez milyen hatással van a személyiségre? Ezekről a kérdésekről beszélgettünk Katával a Mit Gondol? című podcast legutóbbi epizódjában, amit itt tudsz meghallgatni!

Fotó: Sajtóklub/RTL, Németh Botond