Dobó Kata Baywatchba illő fürdőruhában nyaral

2023. augusztus 01.
A bikini- és fürdőruhatrendek között könnyű elveszni, de ez a klasszikus mindig tuti befutó – tudja ezt jól a stílusos színésznő is.

Minden idők legszexibb fürdőruhája egyértelműen az a tűzpiros egyrészes, amelyet a Baywatch női vízimentői viseltek. A tévésorozat főcímében a kilencvenes évek szexszimbóluma, Pamela Anderson lassítva fut az óceánparton – ezek a képsorok nemcsak ikonikussá tették a ma is kapható piros fürdőruhát, hanem a popkultúra részévé is. A magas combkivágású dressz célja nem feltétlenül a C.J. Parkert alakító színésznő alakjának kihangsúlyozása volt: a jelmeztervezők csak lemásolták a helyi vízimentők uniformisát. 

Azóta sok híresség megpróbálta újraalkotni az ikonikus lookot: 2016-ban Kylie Jenner pózolt a Turks- és Caicos-szigetek partjainál piros egyrészesben, Selena Gomez pedig 2019-ben egy mexikói nyaralásra vitt magával Baywatch-fürdőruhát. Ezekhez a dögös sztárokhoz csatlakozott most Dobó Kata, aki szardíniai nyaralásáról osztott meg képeket az Instagramon. 

A színésznő az olasz sziget egyik legszebbnek mondott strandján, a Chia’s Beachen pihent lányával, az egyik fotón és a 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában pedig a Baywatch-fürdőruha tökéletes mását viseli. Katának remekül áll ez a fazon és ez a szín is – ugye mindenki elfelejtette már azt a régi divatszabályt, hogy a vöröseknek óvakodniuk kell a pirostól? És az oversized napszemüvegéért is odáig vagyunk!