Jake Gyllenhaal ritkán látott huszonéves barátnőjével jelent meg a vörös szőnyegen

2024. március 20.
Jake Gyllenhaal nem csak modell barátnőjét, de szüleit is elhívta legújabb filmje premierjére.
Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal a hozzá legközelebb állókat szerette volna maga mellett tudni legújabb filmje bemutatóján. 

New Yorkban volt Jake Gyllenhaal filmjének, a Road House-nak a premierje, amelyre elhívta a szüleit és fotómodell barátnőjét is. Jake Gyllenhaal apja és anyja, Stephen és Naomi szintén a filmszakmában dolgoznak, így nem lehet könnyű lenyűgözni őket. A színész édesapja filmrendező, többiek között a 14 éves Jake Gyllenhaalt is rendezte már egy sorozatban, anyukája Naomi pedig Oscar-díjra jelölt forgatókönyvíró. 

A szülők büszkén feszítettek fiuk mellett, akit fotómodell barátnője, Jeanne Cadieu is elkísért a vetítésre. 

Jake Gyllenhaal szüleivel és barátnőjével

Jake Gyllenhaal szüleivel és barátnőjével

A 43 éves Jake Gyllenhaal és 26 éves barátnője kapcsolata a rivaldafénytől távol zajlik. Annyi biztos, hogy Jeanne Cadieu fotómodellként dolgozik és 2018 vége óta alkot párt a színésszel. Először 2022-ben jelentek megy együtt a vörös szőnyegen, azóta sem árasztják el az internetet közös fotóikkal. 

Jake Gyllenhaal legújabb filmje – amelynek premierjén mégiscsak együtt mutatkoztak-  az 1989-es, Patrick Swayze főszereplésével készült Országúti diszkó című film remake-je. A sztori szerint Jake Gyllenhaal egy egykori UFC-harcost alakít, akit karrierje végén egy diszkó tulajdonosa kidobóként alkalmaz Floridában. A filmben az egyik főellenséget az egykor valóban a UFC-ben verekedő Conor McGregor alakítja. 

A szerep kedvéért Jake Gyllenhaal kőkemény edzéseken vett részt, és azt kell mondjuk, elég látványos lett a végeredmény a színész izomzatát látva.

Forrás: justjared.com      Fotó: Getty Images