Sztárok, akikről nem akarod elhinni, hogy együtt jártak

2022. október 26.
Mindenki fejében ott vannak az ikonikus sztárpárok, akik kicsit olyanok, mintha mindig is együtt lettek volna. Pedig még a hírességek is mellényúltak fiatalabb éveikben – mutatunk néhány megdöbbentő párost.

Alanis Morisette és Ryan Reynolds

Ryan Reynoldsot már évek óta Blake Lively férjeként ismeri a világ – a színésznővel már negyedik közös gyereküket várják, és gyakran megmelengetik a rajongók szívét vicces netes fricskáikkal. Pedig Drew Barrymore 2002-es szülinapi buliján Reynolds még Alanis Morisette-tel jött össze, sőt, két évvel később el is jegyezték egymást. A kapcsolatnak 2007-ben lett vége.

hiressegek-sztarparok-szakitas

Jessica Biel és Chris Evans

Igazi fiatalkori szerelem volt az övék: a két fiatal színész 2001-ben jött össze, és egészen öt évet együtt voltak 2006-os szakításukig.

hiressegek-sztarparok-szakitas

Michael Bublé és Emily Blunt

A színésznő három évig járt a selymes hangú énekessel, akivel 2008-ban szakítottak. Évekkel később szárnyra kapott a pletyka, hogy a kapcsolatnak Bublé hűtlensége vetett végett, de a popsztár tagadta a vádakat.

hiressegek-sztarparok-szakitas

Mila Kunis és Macaulay Culkin

Mila Kunis már jó ideje Ashton Kutcher felesége, korábban azonban majdnem egy évtizedig járt a zűrös életű gyereksztárral. Kunis és Macaulay Culkin 2011-ben szakítottak.

hiressegek-sztarparok-szakitas

Scarlett Johansson és Jack Antonoff

A Don Jon, a Fekete Özvegy és a Házassági történet színésznője még a gimnáziumi évek alatt járt Jack Antonoff énekessel, akivel állítólag még a szalagavatóra is együtt mentek. Scarlett Johansson szintén összeházasodott Ryan Reynoldsszal 2008-ban, majd 2011-es válásuk után Romain Dauriackel, 2020 óta pedig Colin Josttal van.

hiressegek-sztarparok-szakitas

Reese Witherspoon és Jake Gyllenhaal

A két A-listás színész 2007-ben, a Kiadatás című film forgatásán jött össze, de mindössze két évet voltak együtt.

hiressegek-sztarparok-szakitas

Sandra Bullock és Matthew McConaughey

Sandra Bullock és Matthew McConaughey szintén csak két évig voltak együtt, azonban szakításuk után is jó barátságot ápoltak: amikor 2003-ban kérdezte az amerikai Cosmopolitan, Bullock úgy mesélt kapcsolatukról, „sok tisztelet és szeretet” van benne, és továbbra is nagyon fontos neki a színész. „Nem számít, hol van éppen az életében, vagy hol vagyok én – még az is lehet, hogy megházasodik – tudom, hogy mindig közel állunk majd egymáshoz.”

hiressegek-sztarparok-szakitas

Forrás: E! News Fotó: Getty Images

Olvass tovább!