Jake Gyllenhaal: „Annyira tetszett Jennifer Aniston, hogy az már kínzássá tette a szexjelenteket”

2021. október 11.
Csak úgy pattogtak a szikrák a Jóravaló feleség forgatásán Jake Gyllenhaal bevallása szerint, aki azt is csak most merte elárulni, mennyire vonzódott filmbeli partneréhez, Jennifer Anistonhoz.

A 40 éves színész csak közel húsz év után merte elárulni, mennyire nehéz volt kibírnia a szexjeleneteket, amikor 2002-ben a most 52 éves Jennifer Anistonnal forgatta a Jóravaló feleség című romantikus drámát. „Kínzás volt – vallotta be nevetve Howard Stern beszélgetős műsorában Jake Gyllenhaal a szexjelenetekről. – Ugyanakkor épp ellenkezőleg, jó volt. Úgy értem, a kettő egyszerre.”

jake-gyllenhaal-jennifer-aniston-szexjelenet

„A szerelmes jelenetek mindig furcsák, mert mindig 30, de van hogy 50 ember nézi. Ez nem igazán indítja be az embert – folytatta Gyllenhaal. – Inkább mechanikus az egész. Ugyanakkor ez egy tánc, koreográfia a kamerának. Ebben nem különbözik a harcolós jelenetektől, ahol szintén egy koreográfia szerint zajlik a jelenet.”

A párnatechnika

A Túl a barátságon sztárja azt is elmondta, hogy Jennifer Anistonnal egy speciális módszert alkalmaztak, melyben egy párnának is szerepe volt. „A párnatechnikát alkalmaztuk – mondta Gyllenhaal. – Ebben a filmben ez szinte mindig így volt, amikor vízszintesbe kerültünk a kamerák előtt. Azt hiszem, Jennifer javasolta eredetileg. Nagyon kedves volt, és mielőtt elkezdtük volna, csak annyit mondott, hogy ideteszek egy párnát.”

Jake Gyllenhaal 2016-ban vallotta be először, mennyire tetszett neki Jennifer Aniston. „Ő annyira vagány, nagyon nehéz neki bókolni. Évekig tetszett, és amikor végre együtt dolgozhattunk, nem volt könnyű. Csodás volt. És nehéz.” Ugyanakkor saját bevallása szerint Gyllenhaal sosem volt nagy rajongója a Jóbarátoknak, ám Jennifer Aniston személyiségét és filmjeit mindig nagyon szerette. 

Gyllenhaal párja jelenleg a modell Jeanne Cadieu, akivel nemrég jelent meg először együtt a vörös szőnyegen. Jennifer Aniston még szingli, ám nemrégiben jelentette ki, hogy készen áll egy új kapcsolatra.

Forrás: New York Post Fotó: Getty Images

Olvass tovább!