Jake Gyllenhaal éneke a legjobb, ami a karanténban történhet velünk

2020. május 12.
Kenyeret süt, félmeztelenül kézenáll vagy éppen érzelmesen énekel – kétség sem fér hozzá, hogy Jake Gyllenhaal a karantén egyik legsokoldalúbb pasija.

Bár a szigorú korlátozásokon egyre több ország próbál meg kicsit lazítani, a házi karantén és a szociális távolságtartás ideje még nem járt le, továbbra is milliók töltik a mindennapjaikat a négy fal között. És hogy mivel is érdemes elütnünk az unalmas óráinkat ebben a bezártságban? Nos, belevethetjük magunkat a DIY rejtelmeibe, nekiállhatunk egy puzzle-maratonnak, vagy ráfügghetünk Jake Gyllenhaal Instagram-oldalára… A dögös színész – kimaxolva a házi karantén adta lehetőségeket – rendszeresen szórakoztatja rajongóit különféle produkciókkal; ha végképp úgy érzed, hogy nincs mit csinálod az izoláció alatt, irány az Instagram, és kövesd be még ma.

Egy kis ízelítő gyanánt megmutatjuk Jake Gyllenhaal legdögösebb legjobb karanténpillanatait.

Az a bizonyos kézenállás

Jake Gyllenhaal

A #tshirtchallenge elnevezésű kihívást még Tom Holland indította el, a lényege pedig, hogy félmeztelenül fel kell menni kézenállásba, és így fel kell venni egy póló. Tom Holland – akit legutóbb Pókember szerepében láthattunk – a feladat teljesítése után Jake Gyllenhaalt hívta ki, aki – mindannyiunk legnagyobb örömére – el is fogadta ezt a kihívást. Jake félmeztelen kézenállását órákig el tudnánk bámulni…

Szabadidejében kovászt készít

Te is kenyérsütésre adtad a fejed a karantén alatt? Nem vagy egyedül. A The Late Show with Stephen Colbert vendégeként nemrég Jake is arról mesélt a nézőknek, milyen nehézségei akadtak a kovászkészítéssel.

És még énekelni is tud!

Tisztában voltál azzal, hogy Jake Gyllenhaalnak milyen elképesztően jó hangja van? A színész az utóbbi hetekben két alkalommal is megörvendeztette a rajongói egy kis énekléssel. Először Stephen Sondheim születésnapjának tiszteletére adott elő egy duetett Annaleigh Ashforddal.

Kicsit később pedig a karanténszerelemről énekelt…

Mindezek után bátran kijelenthetjük, hogy Jake Gyllenhaal a karantén egyik legjobb pasija.

Fotó: Instagram