Dallos Bogi szinte ragyog, amint magához öleli kisfiát szülinapi fotóján

2024. április 03.
Dallos Bogiról férje posztolt egy nagyon megható születésnapi képet, amin cuki kisfiukkal együtt ünnepel.
Puskás-Dallos Bogi

Dallos Bogit egy igazán szívhez szóló poszttal köszöntötték. 

Bár a fiatal anyuka április 2-án ünnepelte 27. születésnapját, de Puskás Peti, Dallos Bogi férje nem tudta kivárni a valódi dátumot, már egy nappal előtte felköszöntötte feleségét. A türelmetlenség oka pedig a sok túlcsorduló érzelem volt. 

Igazából megértjük Petit, aki egy nagyon cuki vallomással köszöntötte „Édes Szerelmét”, Dallos Bogit. Az énekes a posztban elmondja, hogy annyira a szívébe talált ez a kép Dallos Bogiról, a kisfiukról és a kutyájukról, hogy nem tudta nem kitenni egy idő előtti köszöntés formájában. Peti többek között a háláját is kifejezte Dallos Bogi iránt, azért, mert egyrészt csodás anyukája Ábelnek, másrészt pedig azért is, mert őt választotta partneréül.

Peti és Bogi 2019-ben ismerkedtek meg egymással. Ekkoriban együtt zsűriztek az X-Faktorban, és a megismerkedésük annyira jól sikerült, hogy végül 2021-ben el is jegyezték egymást. Dallos Bogi fél évvel később, egy vega és vegán esküvőn mondta ki az igent Petinek. 

Dallos Bogi várandósságának bejelentésébe egy vicces malőr is csúszott, ugyanis Rácz Jenő elszólásának köszönhetően a rajongók hamarabb tudták meg a baba nemét, mint ahogy azt a páros nyilvánosságra hozta volna. A 27 éves Dallos Bogi az egész terhessége alatt osztott meg magáról hangulatos babaváró fotókat, a képek alapján nagyon élvezte az áldott állapotot.

Első gyermekük, Ábel 2023. szeptemberében született meg, és azóta is beragyogja a páros mindennapjait.

Forrás: Instagram     Fotó: Central archív