Így néz ki Palvin Barbi ritkán látott apósa, akiért rajonganak a fiai

2024. április 07.
Palvin Barbi férje, Dylan Sprouse Instagramon osztott meg egy fotót édesapjáról. A fotó melletti leírásból úgy tűnik, a fiú és apa között kifejezetten szoros a kapcsolat.
Palvin Barbara és férje, Dylan Sprouse

Palvin Barbi és Dylan Sprouse rendszeresen engednek bepillantást közös amerikai életükbe – mint ahogy a tavalyi Magyarországon tartott esküvőjükről is izgalmas részleteket árultak el a Vogue-nak adott interjújukból. A többi között kiderült például, hogy a szertartást abban az albertirsai kis templomban tartották, ahol a modell szülei is egybekeltek 34 évvel ezelőtt.

Ezúttal Palvin Barbi férje, Dylan osztott meg egy képet az Instagram-oldalán nem másról, mint az édesapjáról, akit eddig a nagyközönség – legalábbis mi, magyarok – nem igazán láthattunk.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Dylan Sprouse (@dylansprouse) által megosztott bejegyzés

A fotó mellé Dylan a következőt írta: „Az én apukám menőbb, mint a tiéd.”  A képet természetesen Palvin Barbi is lájkolta.

Érdekesség, hogy Dylan és Cole Sprouse az édesanyjukkal, Melanie-val nem tartják a kapcsolatot. A dologról Cole korábban így nyilatkozott a People magazinnak: „Azt hiszem, ez a függőség és a mentális instabilitás valamilyen furcsa alkímiájának a következménye, és valószínűleg ez a legnagyobb seb az életemben, és egyben a legnagyobb hajtóereje annak, hogy ebben az iparágban folytatom. Ő tényleg hitt abban, hogy én lehetek a legjobb, és azt hiszem, még mindig miatta csinálom… hogy valahogy életben tartsam az álmát.”

Az ikrek az édesapjukhoz Matthew Sprouse-hoz nagyon közel állnak, Cole úgy nyilatkozott, hogy édesapjának köszönhetően lett belőle az, aki. 

Melanie és Matthew 1990-ben házasodtak össze, majd elváltak, amikor az ikrek még egyévesek sem voltak. Melanie később elvesztette a gyerekek fölötti felügyeleti jogot Matthew-val szemben, amikor az ikrek körülbelül 10 évesek voltak.

Palvin Barbie apósa, Matthew Sprouse mindent megtett annak érdekében, hogy az ikrek a lehető leghétköznapibb életet élhessék. „Kétségbeesetten azt akarta, hogy normális gyerekek legyünk” – emlékezett vissza Cole. A Riverdale sztárja hozzátette, hogy apja „nagyon gyengéd, de határozott kézzel irányította őt és Dylant egyfajta erkölcsi iránytű felé”. „Az apám olyan, mintha a legjobb barátom lenne. Ő egy nagyon, nagyon szolid fickó” – tette hozzá.

Forrás: People Fotó: Getty Images